Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Terveystalo mukana Lahti Business Day –tapahtumassa: työterveys- ja työhyvinvointipalvelut rakentavat Lahden seudun menestystä

Terveystalo

Terveystalo mukana Lahti Business Day –tapahtumassa: työterveys- ja työhyvinvointipalvelut rakentavat Lahden seudun menestystä

Tiedote.
Julkaistu: 22.11.2012 klo 09:15
Julkaisija: Terveystalo

Terveystalo esittelee Lahti Business Day -erikoismessuilla työterveys- ja työhyvinvointipalvelujaan. Terveystalon osastolla voi käydä ottamassa myös influenssarokotteen.

Terveystalo vastaa valtakunnallisesti noin 500 000 työikäisen työterveydestä. Terveystalon valtakunnalliset työterveyspalvelut vaikuttavat aktiivisesti terveyteen ja hyvinvointiin yksilön, työyhteisön ja yrityksen parhaaksi.

Ihmisten henkilökohtainen terveys ja työyhteisön kokonaisvaltainen hyvinvointi vaikuttavat merkittävästi yritysten tuottavuuteen ja tukevat näin osaltaan Lahden seudun kasvua ja menestymisen mahdollisuuksia. Työterveyshuolto voi merkittävästi vaikuttaa yritysten toimintaan ja ihmisten työuriin ennakoimalla eläkeriskejä. Ennenaikainen eläköityminen ja sairauspoissaolot aiheuttavat suomalaisissa yrityksissä miljardien eurojen menetykset vuosittain.

Terveystalon työterveyshuollon palveluita toteutetaan Osallistavan työterveyshuollon konseptin mukaisesti. Työterveystoiminnan ydin on asiakkaan tarpeissa. Tarpeet muodostavat konkreettiset tavoitteet, joiden saavuttamista seurataan yhdessä asiakasyritysten kanssa. Jotta yrityksen tavoitteet toteutuvat työterveyshuollon, asiakasyrityksen työntekijöiden ja johdon täytyy osallistua suunnitteluun ja toteutukseen.

Työyhteisön hyvinvointi vaikuttaa yrityksen tuottavuuteen

Ihmisten henkilökohtainen terveys ja työyhteisön kokonaisvaltainen hyvinvointi vaikuttavat merkittävästi yrityksen tai julkisyhteisön tuottavuuteen. Kun tuottavuuteen vaikuttavat tekijät tunnistetaan ja analysoidaan, voidaan työtä, ihmisiä ja organisaatiota johtaa ja kehittää paremmin.

Tuottavuuden kehittämisen kautta saavutetaan jopa kymmenkertainen hyöty kustannussäästöihin verrattuna. Tuottavuuden ajurit täytyy vain analysoida – ja niitä täytyy johtaa määrätietoisesti läpi koko organisaation ja osana yrityksen koko liiketoimintastrategiaa. Tuottavuuden kehittämisestä plussaa saavat myös työntekijät ja työyhteisö, sillä terveyteen panostaminen ja hyvinvoinnista huolehtiminen vaikuttavat koko elämänlaatuun ja ilmapiiriin positiivisesti.

Terveystalon yleislääkärit ja erikoislääkärit sekä muut terveydenhuollon asiantuntijat, monipuoliset tutkimus-, hoito- ja toimenpidepalvelut sekä klinikat auttavat kaikissa elämän käänteissä. Asiointia helpottavat sähköiset palvelut kuten

verkkoajanvaraus ja Oma Terveys, jossa potilastiedot ovat saatavilla paikasta ja ajasta riippumatta.

Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalveluihin


Viimeisten neljän vuoden aikana omistajamme on investoinut yli 400 miljoonaa euroa suomalaisen terveydenhuollon kehittämiseen. Olemme mm. perustaneet uusia toimipaikkoja sekä kehittäneet henkilöstömme lisäksi sähköisiä ja muita palveluita asiakkaillemme. Tarjoamme työpaikan 6 500 terveydenhuollon ammattilaiselle ja työllistämme välillisesti tuhansia. Näiden lisäksi Terveystalo maksoi Suomeen viime vuonna veroja yhteensä 16 miljoonaa. 

Tule tutustumaan osastoomme D9a.

Terveystalon monipuolisiin työterveyspalveluihin voi tutustua lähemmin messuosastolla D9a, jossa on myös mahdollisuus ottaa influenssarokotus hintaan 20 €. Rokote kannattaa ottaa ennen influenssakauden alkamista marras-joulukuussa. Se antaa hyvän suojan influenssaa vastaan noin vuodeksi.


Lisätietoja:

yksikönjohtaja Tuija Rantanen, Terveystalo Lahti

puh. 030 63 34027, 050 5335132, tuija.rantanen@terveystalo.com

 

 

Terveystalo on Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja lähes 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti lähes 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Vuonna 2011 Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen 118 miljoonaa euroa. www.terveystalo.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs