Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Terveystalo ja SaPKo yhteistyöhön

Terveystalo

Terveystalo ja SaPKo yhteistyöhön

Tiedote.
Julkaistu: 11.10.2013 klo 08:38
Julkaisija: Terveystalo

Terveystalo ja jääkiekkoseura Savonlinnan Pallokerho (SaPKo) aloittavat yhteistyön, joka kattaa kaudet 2013-2014 ja 2014-2015. Terveystalo vastaa seuran edustusjoukkueen ja A-junioreiden urheilutapaturmien hoitamisesta ja terveydenhoitoon liittyvistä palveluista.

85-vuotias Savonlinnan Pallokerho on pelannut Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Mestiksessä jo kaudesta 2006-2007. SaPKon A-juniorit pelaavat nuorten Mestistä. Seuran junioritoiminnasta on myös lähtöisin useampi suomalainen huippukiekkoilija.

Jääkiekko on vauhdikas laji, jossa sattuu ja tapahtuu. Lajille tyypillisiä loukkaantumisia ovat jalka- ja käsivammat, revähdykset ja venähdykset sekä aivotärähdykset. Vammojen sattuessa on tärkeää päästä nopeasti hoitoon. Terveystalon kokemus ja osaaminen erilaisista urheiluvammoista takaa pelaajille parhaan mahdollisen hoidon ja nopean toipumisen takaisin pelikuntoon.

- Odotuksemme yhteistyölle ovat suuret. Ennaltaehkäisy on tärkeää, jotta pelaajat pysyvät pelikunnossa pitkän kauden aikana. Seuran toimintaa helpottaa, kun pelaajista huolehtivat huippuammattilaiset yhden katon alla, sanoo SaPKon toimitusjohtaja Pertti Väre.

Savonlinnan seudulla pelaajien käytössä on ensisijaisesti Terveystalo Savonlinna. Yksikössä pelaajilla on mahdollisuus mm. erikoislääkäripalveluihin, kuvantamiseen sekä laboratoriopalveluihin ja leikkauksiin. Pelimatkoilla seuraa palvelevat Terveystalon 150 toimipaikkaa ympäri Suomen.

- Haluamme tukea seuran edustusjoukkuetta sekä seuran A-nuoria, jotta jokainen voisi nauttia pelaamisesta terveenä. Terveystalo Savonlinna on täyden palvelun talo, jossa on myös urheilijoita ja liikunnan harrastajia palvelevaa erikoisosaamista etenkin ortopediassa. Yhdessä Terveystalon valtakunnallisen toimipaikkaverkoston kanssa takaamme mahdollisimman nopean hoitoon pääsyn ja sitä kautta mahdollisimman pikaisen toipumisen ja sitä myötä paluun takaisin pelikentille, kertoo Terveystalo Savonlinnan yksikönjohtaja Päivi Kuusinen.

Lisätietoja:

www.terveystalo.com

Terveystalo, Savonlinnan yksikönjohtaja, Itä-Suomi, Päivi Kuusinen, puh. 043 820 2654, paivi.kuusinen@terveystalo.com

Terveystalo, asiakkuuspäällikkö, Sport-yhteistyö, Mika Kivinen, puh. 0400 462 199, mika.kivinen@terveystalo.com

Savonlinnan Pallokerho Oy, toimitusjohtaja, Pertti Väre, puh. 044 320 2706, pertti.vare@sapko.fi 

Anni Romu, viestintäpäällikkö, Terveystalo, anni.romu@terveystalo.com, puh. 050 571 1887

Terveystalo on Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja lähes 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti lähes 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Terveystalon verojalanjälki vuonna 2012 oli yhteensä 71,9 miljoonaa euroa ja viime vuonna Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen yli 27 miljoonaa euroa. www.terveystalo.com

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs