Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Terveystalo ja Kiekko-Vantaa sinetöivät jatkosopimuksen

Terveystalo

Terveystalo ja Kiekko-Vantaa sinetöivät jatkosopimuksen

Tiedote.
Julkaistu: 01.07.2013 klo 14:13
Julkaisija: Terveystalo

Jääkiekkoseura Kiekko-Vantaa ja Terveystalo solmivat jatkosopimuksen urheiluterveyden ja tapaturmien hoitamisesta sekä markkinoinnin toteuttamisesta ajanjaksolle 2013–2014.

Vantaalla jääurheilua edistävä seura Kiekko-Vantaa aloitti toimintansa kaudella 1994 – 1995 ja nousi jo kuuden kauden jälkeen Mestikseen.

- Kiekko-Vantaan kanssa tehty jatkosopimus tarkoittaa sitä, että molemmat osapuolet ovat olleet tyytyväisiä yhteistyöhön. Hoitoon ohjaaminen on ollut nopeaa ja pelaajia on saatu palautettua nopeasti takaisin jäälle. Lisäväriä sopimukseen tuovat myös Suomeen tulevat etelä-korealaiset pelaajat. Tuleva kausi Mestiksessä on varmasti mielenkiintoinen. Olemme tyytyväisiä yhteistyön jatkumiseen ja edelleen kehittämiseen, kertoo Terveystalo Kampin yksikönjohtaja Timo Saksela.

Laatu ja joustavuus yhteistyön tukipilarina

Terveystalon Sport-palvelut painottuvat vammojen ennaltaehkäisemiseen ja eri lajeissa sattuneiden äkillisten loukkaantumisten hoitoon. Jääkiekossa yli puolet vammoista tapahtuu laitaan tai toiseen pelaajaan törmätessä. Tapaturmien hoidon lisäksi vammojen ennaltaehkäisy on tärkeää. Tätä edistää muun muassa urheilijan terveystarkastus, jonka avulla selvitetään pelaajan terveydentila erityisesti urheilun kannalta.

- Yhteistyö Terveystalon kanssa on ollut aktiivista ja onnistunutta. Halusimme jatkaa tätä hyväksi koettua kumppanuutta, Kiekko-Vantaan toimitusjohtaja Kai Sointu kertoo.

Jääkiekossa vauhti on kovaa ja laidat rytisevät. Vammojen sattuessa on päästävä pikaisesti tutkimuksiin, jotta hoito ja toipuminen tapahtuisivat mahdollisimman nopeasti.

- Palvelu on aina ollut joustavaa. Ohjeistus terveydenhoitoon liittyvissä asioissa on ollut kiitettävää ja hoitoon on aina päässyt nopeasti. Terveystalo on korkean laatutasonsa ja kattavien valtakunnallisten palveluidensa ansiosta hyvä yhteistyökumppani, Sointu jatkaa.

Terveystalo tekee yhteistyötä noin sadan urheiluseuran kanssa ympäri Suomen. Seurat voivat tarvittaessa hyödyntää myös muiden kuin kotipaikkakuntansa Terveystalon toimipisteiden kattavia palveluita hoitoketjuohjeistuksen mukaisesti.

Lisätietoja:
Kiekko-Vantaa, toimitusjohtaja, Kai Sointu, puh. 050 5123979, kai.sointu@kiekko-vantaa.fi
Terveystalo, asiakkuuspäällikkö, Sport-yhteistyö, Mika Kivinen, puh. 0400 462 199, mika.kivinen@terveystalo.com
Terveystalo, yksikönjohtaja, Kamppi, Timo Saksela, puh. 0400 811 996, timo.saksela@terveystalo.com

Terveystalo on Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja lähes 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti lähes 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Vuonna 2012 Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen yli 27 miljoonaa euroa. www.terveystalo.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs