Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Terveysalan kansainvälisiä asiantuntijoita Turussa

Turun ammattikorkeakoulu

Terveysalan kansainvälisiä asiantuntijoita Turussa

Tiedote.
Julkaistu: 19.09.2016 klo 15:17
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulussa Ruiskadulla on monimuoto- ja ylemmän tutkintokoulutuksen järjestämä seitsemäs kansainvälinen viikko26.–30.9.2016. Osallistujia tulee 15 eri maasta ja 18 eri yhteistyökorkeakoulusta. Viikon teemoina ovat johtaminen, kuntoutus, terveyden edistäminen ja hyvinvointi sekä kliininen asiantuntijuus.

 

Kansainvälinen viikko käynnistettiin alun alkaen erityisesti ylempien tutkinto-opiskelijoiden (YAMK) kansainvälisen osaamisen tarpeeseen.

 

- Viikon aikana on erinomainen mahdollisuus suunnitella tulevaisuuden yhteistyötä, verkostoitua, vaihtaa ajatuksia ja parhaita käytäntöjä partnerikorkeakoulujemme eksperttien kesken. Saariston piknik-risteilyllä he ideoivat uusia kehittämiskohteita toteutettavaksi tutkimus- ja kehittämistoiminnassa, koulutus- ja tutkimuspäällikkö Pia Ahonen toteaa.

  

Asiaa psykososiaalisesta tuesta ja innovaatiopedagogiikasta

 

Päivien aikana on useita vierailevien ja AMK:n asiantuntijoiden luentoja, lyhyitä esittelyitä ja työpajoja. Keynote-puhuja professori Páll Bieringin aiheena on psykososiaalisen tuen antaminen pakolaisille ja koulutuspäällikkö Minna Scheinin kertoo innovaatiopedagogiikasta.

 

- Mukana on omien asiantuntijoidemme lisäksi 30 ulkomaista puhujaa. Paljon on uusia tulijoita, mutta osa myös vanhoja tuttuja. He osallistuvat vuosi vuodelta uudestaan. Kansainvälisestä CARPE-yhteistyöverkostosta viikkoon osallistuvat Manchesterin yliopisto ja Utrechtin korkeakoulu, käytännön järjestelyjä hoitanut lehtori Raija Sairanen toteaa tyytyväisenä.

 

Kaikki osallistujat eivät ole terveyden ja hyvinvoinnin alalta, vaan mukana on myös muun muassa liiketalouden ja tekniikan edustajia.

 

TERVETULOA AVAJAISIIN

maanantaina 26.9. Yrityspalvelupiste Potkuriin, Joukahaisenkatu 3 klo 18.00 – 20.00

Ohjelmassa

Avaus rehtori-toimitusjohtaja Vesa Taatila, Turun AMK

koulutusjohtaja Marjut Putkinen

verkostoitumis- ja cocktail-tilaisuus

 

Lisätietoja:

Koulutus- ja tutkimuspäällikkö, Pia Ahonen

puh. 044 9072067, pia.ahonen@turkuamk.fi

Lehtori, Raija Sairanen
puh. 044 907 4556, raija.sairanen@turkuamk.fi

Turku on paras opiskelukaupunki. Turun ammattikorkeakoulu on 10 000 osaajan yhteisö – tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. #ExcellenceInAction

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs