Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » TERAPEUTTINEN ENERGIAHOITAJA OSAA HOITAA ASIAKASTAAN KOKONAISVALTAISESTI

Huuto Oy

TERAPEUTTINEN ENERGIAHOITAJA OSAA HOITAA ASIAKASTAAN KOKONAISVALTAISESTI

Tiedote.
Julkaistu: 12.11.2012 klo 09:48
Julkaisija: Huuto Oy

Asiakas kohtaa energiahoitaja Kristina Helanderin hoidossa kehonsa ja mielensä olotilan harvinaisen selkeästi, ovatpa tuntemukset stressin, surun, sairauden tai muun paineen tuomia. Hoitomuoto valitaan aina asiakkaan sen hetkisen tilanteen sallimalla tavalla. Rauhoittuminen ja keskittyminen hoitotilanteeseen sekä molemminpuolinen luottamuksen tunne takaavat parhaat hoitotulokset.

Hoitotoimenpiteen edetessä asiakas huomaa, kuinka hoito etenee systemaattisesti. Hoitavat kädet osaavat pysähtyä kuuntelemaan ja työstämään kehon lähettämiä viestejä. Ne etenevät, kun tilanne käsiteltävässä kehon osassa alkaa lähettää positiivisia viestejä. Vähitellen keho ja mieli palautuvat oikealle taajuudelle, stressi ja paineet poistuvat.

Energiahoito aktivoi kehon oman parantumisjärjestelmän, jolloin keho voi parantaa itse itsensä. Terapeuttisessa energiahoidossa pyritään löytämään kehon ja mielen epätasapainoon johtaneet syyt ja tukemaan eheytymistä.

Koska hoito vahvistaa energiakentän toimintaa, se toimii myös sairauksien ennaltaehkäisijänä ja terveyden ja elinvoiman vahvistajana. Energiahoito ei rajoitukaan pelkästään sairauksien hoitamiseen, vaan siitä on hyötyä myös terveelle ihmiselle, joka haluaa tukea henkistä ja fyysistä hyvinvointiaan. Hoito sopii kaiken ikäisille.

Joskus ihminen tarvitsee ulkopuolista apua eheytyäkseen. Kipeän kokemuksen kohdanneella ihmisellä on usein tarve tulla nähdyksi ja jakaa kokemuksensa toisen ihmisen kanssa.  Terapeuttinen energiahoitaja voi toimia prosessissa arvokkaana kanssakulkijana.

Veitsetön kauneusleikkaus
Beautiful Wellness -kauneus- ja hyvinvointihoitolassa on tehty jo monen vuoden ajan kasvoja sekä koko päänaluetta kokonaisvaltaisesti rentouttavia Rejuvanessence A.L.T. -sidekudoshierontahoitoja. Hoidossa poistetaan stressin, ikääntymisen ja huolestumisen merkit kevyellä sidekudoshieronnalla. Tässä hoidossa hieronta tapahtuu osittain myös suun kautta, jolloin päästään käsiksi esimerkiksi kiristyneisiin poskilihaksiin.

- Hoitomuotoa kutsutaan myös ”veitsettömäksi kauneusleikkaukseksi”. Kuitenkin tämä on täysin luonnonmukainen kasvojenkohotushoito, kertoo Beautiful Wellness -yrittäjä Kristina Helander.

Hemmotteluhoidot laajenevat luonnon ehdoilla
Lokakuun aikana hoitolan palvelutarjonta laajeni myös kosmeettisen kauneudenhoidon saralle. Parantavat energiat ja toimiviksi koetut hoitotoimenpiteet saivat seurakseen luonnonmukaisen ammattisarjan Bioline Jaton Pohjois-Italiasta. Tuotteissa käytetään vain puhtaita kasviöljyjä, luonnollisia väriaineita ja tuoksuja. Bioline Jato -hoitosarjassa hyödynnetään myös bioteknologiaa, jolloin tuotteet ovat turvallisia ja miellyttäviä käyttää.

- Nyt pystyn auttamaan asiakkaitani vieläkin laaja-alaisemmin. Eri hoitotoimenpiteiden yhdistelmät tuottavat asiakkaille tuplahyödyn. Varsinkin naisasiakkaani ovat toivoneet saavansa kokonaisvaltaista käsittelyä. Nyt monet ovat varanneet jopa kahden tunnin kestäviä hemmottelupaketteja. Tämä on täydellistä pysähtymistä ja nollausta kiireen keskellä, paljastaa Kristina Helander.

Lisätietoja: Kristina Helander, puh. 041 469 5141

Kuvat: valokuvaaja Amanda Bieber, Beautiful Wellness -kauneus- ja hyvinvointihoitolasta sekä henkilökuva Kristina Helanderista.

Kristina Helanderin osaamisalueet:
Sky-kosmetologi, Rejuvanessence A.L.T - sidekudoshieronta, luonnonmukainen kasvojenkohotusmenetelmä, kosketuspedagogi, klassinen homeopatia, Reikiterapia jne.


Asiakkaiden kommentteja hoidoista:
Auli
Kristinan hoidot ovat antaneet minulle sitä, mitä kulloinkin olen eniten tarvinnut. Olen kokenut syvää rentoutumista, eheytymistä ja suorastaan ainutlaatuista voimaantumista hoitojen jälkeen.

Nina
Olen käynyt Kristinan hoidoissa kahden vuoden ajan. Jo saapuminen hoitotilaan tuo rauhantunteen. Voin rentoutua ja antautua hoidolle siinä rakastavassa ja hyväksyvässä ilmapiirissä, jonka Kristina luo ympärilleen. Joskus hoito nostattaa pintaan erilaisia tunteita ja tuntemuksia – surua, iloa, pelkoa, rakkautta. Täällä ne kaikki ovat sallittuja ja oikeita. Patoutuneet kokemukset avautuvat, ja minun on jälleen helpompi hengittää. Hoidon jälkeen koko olemukseni on eheämpi ja tunnen voimieni palautuvan.

Markku
Hoitojen aikana koin rauhaa, rentoutta ja lempeyttä. Aika tuntui pysähtyvän, huolet loittonivat ja positiivisuus valtasi mieleni. Hoidon jälkeen energia ja energisyys lisääntyivät huomattavasti.

Yrittäjä ja perheenäiti
Kun ensimmäisen kerran menin Kristinan hoitoon, olin täysin jumissa ja kadoksissa itseni kanssa. Kaikki asiat junnasivat paikoillaan, olin elämäni risteyksessä. Koitin löytää ratkaisuja ja tehdä muutoksia, siinä kumminkaan onnistumatta.
Hoidot avasivat energiani, ajatukseni kirkastuivat ja selkeytyivät. Pystyin näkemään itseni aivan uudessa valossa ja pystyin selkeämmin valitsemaan seuraavat askelmerkit. Kristinan ammattitaidolla on ollut minulle hirmuisen iso merkitys todella monessa. Kaikilla pitäisi olla joku, joka muistuttaisi siitä kuka olet ja raottaisi niitä mahdollisuuksien ovia, jotka ovat käden ulottuvilla.


KUVAUS REJUVANESSENCE A.L.T – SIDEKUDOSHIERONNASTA:
Rejuvanessence A.L.T - sidekudoshieronta poistaa kasvoille kerääntyneen stressin ja saa aikaan rentoutuneemman ja nuorekkaamman ilmeen.

Hoitomenetelmällä vaikutetaan ihon lihaksiin ja sidekudokseen. Hoidossa käsitellään kaula, niska, kasvolihakset ja päänahka. Hieronta lisää kudoksen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa ja sitä kautta tekee ihon luonnollisen väriseksi, pehmeäksi ja eloisaksi. Samaa vaikutusta ei saada aikaan plastiikkakirurgialla.

Sormenpäillä tehtävän pehmeän kevyen ja rentouttavan hieronnan jälkeen voi tuntea, miten tehokas hoito on. Tunnin pituisen hoidon tuloksen näkee kasvoilla ja hyvän olon tuntee koko kehossa. Hieronnassa ei käytetä voiteita, joten se sopii myös allergiselle.

Hoitomuodon kehitti amerikkalainen näyttelijä ja fysioterapeutti Stanley Rosenberg, joka rekisteröi sen 25 vuotta sitten Tanskassa. Nykyisin hän johtaa terapiainstituuttia Tanskassa ja kouluttaa opettajia menetelmään.

Hoitosarja sisältää;  kuusi tunnin mittaista hoitoa, joissa käsitellään eri alueita kasvoista, kaulasta ja niskasta. Hoitokerrat on suositeltavaa ottaa 1-2 viikon välein. Kuuden hoidon jakson jälkeen hoitoja voidaan jatkaa rajoituksetta, keskittyen tiettyihin kasvojen tai kaulan ongelma-alueisiin. Tunnin mittaisessa uusintahoidossa on suositeltavaa käydä noin 1-2 kuukauden välein.Liitetiedostot

Beautiful Wellness -kauneus- ja hyvinvointihoitola
Hoitola aloitti toimintansa Helsingissä vuonna 2009. Vuonna 2011 hoitolan perustaja ja omistaja Kristina Helander muutti takaisin kotikaupunkiinsa, jolloin hoitolan kotipaikkakin vaihtui Porvooseen. www.beautifulwellness.fi kotisivut aukeavat ensi vuoden alussa.
Beautiful Wellness -kauneus- ja hyvinvointihoitolan osoite: Välikatu 9, portista sisäpihalle, asunto 3, Vanha Porvoo

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs