Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » TENA Men murtaa virtsankarkailun yleiset myytit

SCA Hygiene Products

TENA Men murtaa virtsankarkailun yleiset myytit

Tiedote.
Julkaistu: 29.02.2016 klo 11:30
Julkaisija: SCA Hygiene Products

Virtsankarkailu voi hankaloittaa miehen elämää monin tavoin. Moni kokee, että vaiva estää heitä tekemästä normaaliin elämään kuuluvia asioita, kuten liikunnan harrastamista tai matkailua. Eivätkä tietämättömyys ja tiukassa istuvat myytit helpota tätä tilannetta.

Karkauspäivänä TENA Men murtaa virtsankarkailuun 5 yleisesti uskottua myyttiä.

1. Virtsankarkailu on naisten ja vanhusten vaiva
Virtsankarkailu on myös miesten vaiva. Arviolta yksi neljästä yli 40-vuotiaasta miehestä kärsii jonkinlaisesta virtsankarkailusta. Useimmiten kyse on pienestä tiputtelusta. Sen ei pitäisi estää ketään keskittymästä tärkeämpiin asioihin.

2. Miehille ei ole suojia virtsankarkailuun
Miehille on saatavilla heidän anatomian mukaisesti suunniteltuja suojia. Saatavana on juuri oikeanlaisia suojia yksilölliseen tarpeeseen – pienestä tiputtelusta aina vaikeaan virtsanpidätysongelmaan.  

3. Suojat näkyvät vaatteiden läpi
Suojat ovat huomaamattomia. Useimmat miehet käyttävät tummia alusvaatteita, joten TENA Men Protective Shield -suojasta on tehty huomaamattoman musta. 

4. Virtsankarkailu johtuu aina eturauhasesta
Virtsankarkailu voi johtua monista eri syistä, ja on tärkeää muistaa, että se on miehillä erittäin yleistä. Syyt ovat yksilöllisiä, mutta yleisiä syitä virtsankarkailuun ovat, vain muutamia mainitaksemme, heikentyneet lantionpohjan lihakset, ikä, liikalihavuus tai suurentunut eturauhanen. Joissakin tapauksissa kyse voi olla perinnöllisestä sairaudesta. Oman virtsankarkailun syyn ymmärtämiseksi on tärkeää, että keskustelee asiasta lääkärin kanssa.

5. Virtsankarkailua ei jumpalla korjata
Oikeilla harjoituksilla voi ehkäistä ja vähentää virtsankarkailua. Lantionpohjan lihasten harjoituksilla pyritään lihasten vahvistamiseen pitkällä aikavälillä, ei yhdessä yössä, joten harjoituksiin on hyvä varata aikaa ja muistaa, että voi kulua muutama viikko, ennen kuin huomaa muutoksia. On olemassa lantionpohjan harjoituksiin erikoistuneita fysioterapeutteja, jotka auttavat ja neuvovat asiassa.

Kaikki TENA Men -tuotteet on suunniteltu miehen anatomian mukaisesti. Sarjasta löytyy juuri oikeanlainen suoja yksilölliseen tarpeeseen – pienestä tiputtelusta aina vaikeaan virtsanpidätysongelmaan. Tutustu myös miehille tehtyyn uudistettuun tenamen.fi-sivustoon. Sivustolta löytyy paljon hyödyllistä tietoa miesten virtsankarkailusta ja sivulta voi tilata näytteitä TENA Men -tuotteista.

Lisätiedot:

Annika Stendahl-Viitala, Brand Manager, puh. 09-506 88 333, annika.stendahl-viitala@sca.com

 

Osoitelähde: Terveystoimittajat ry

Liitetiedostot

SCA on maailmanlaajuisesti johtava hygieniatuotteita valmistava metsäyhtiö. Yhtiö kehittää ja valmistaa kestävällä tavalla henkilökohtaisia hygieniatuotteita, pehmopapereita ja metsäteollisuuden tuotteita. Yhtiö myy tuotteita noin 100 maassa vahvojen tuotemerkkien alla. Yhtiön tuotemerkkejä ovat maailman johtavat TENA ja Tork sekä alueelliset, kuten Libresse, Libero ja Lotus. Euroopan suurimpana yksityisenä metsänomistajana SCA on sitoutunut kestävän kehityksen mukaiseen metsänhoitoon. Konsernilla on noin 44 000 työntekijää. Liikevaihto oli vuonna 2014 104 miljardia ruotsin kruunua eli 11,4 miljardia euroa. SCA on perustettu vuonna 1929 ja sen pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. Yhtiö on listattu NASDAQ OMX Tukholmassa. Lisätietoja osoitteesta www.sca.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs