Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » TEM kutsuu: SOTE -alan kehittäminen yhteistyössä ja kumppanuudessa

Työ- ja elinkeinoministeriö

TEM kutsuu: SOTE -alan kehittäminen yhteistyössä ja kumppanuudessa

Kutsu.
Julkaistu: 04.02.2015 klo 14:53
Julkaisija: Työ- ja elinkeinoministeriö

Työ- ja elinkeinoministeriö järjestää yhteistyössä Ely –keskusten, Suomen Kuntaliiton ja Seudullisten Kehittämisyhteisöjen SEKESin kanssa viisi alueellista tilaisuutta koskien sosiaali- ja terveyspalvelualan elinkeinopoliittista kehittämistä. Tilaisuuksien tarkoituksena on vahvistaa julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyötä alueilla, hahmottaa toimialan tilaa ja kehitysnäkymiä, rohkaista toimijoita uusien toimintamallien käyttöönottoon hankinnoissa ja asiakkaan valinnanvapauden lisäämisessä.

Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita seuraamaan Mikkelin tilaisuutta torstaina 12.2.2015 klo 10.00-15.00, Pyöreä torni, Jääkärinkatu 14.

Tilaisuuksissa käsitellään mm. tuoreimpien tutkimustulosten valossa toimialan yritystoiminnan kehitystä sekä uudistuvaa hankintalakia ja sen vaikutuksia kuntien SOTE –hankintoihin. Alustajina ovat mm. kehitysjohtaja Ulla-Maija Laiho, työ- ja elinkeinoministeriötä, johtava lakimies Juha Myllymäki Suomen Kuntaliitosta ja toiminnanjohtaja Yrjö Westling Sekes ry:stä.

Tilaisuuksien ohjelmat: www.tem.fi/Aluetilaisuudet

Lisätietoja: kehitysjohtaja Ulla-Maija Laiho, p. 040 8268767

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs