Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Suomen paras urheilullisen elämäntyylin blogiyhteisö FitFashion osaksi A-lehtien mediaperhettä

A-lehdet Oy

Suomen paras urheilullisen elämäntyylin blogiyhteisö FitFashion osaksi A-lehtien mediaperhettä

Tiedote.
Julkaistu: 27.05.2014 klo 10:15
Julkaisija: A-lehdet Oy

Blogiyhteisö FitFashion liittyy osaksi A-lehdet-konsernia. Hankinta tukee A-lehtien strategiaa kasvattaa digitaalista liiketoimintaa ja innovoida uusia mediaratkaisuja asiakkailleen.

Blogiyhteisöt ovat vuosikymmenen mediailmiö


Tällä hetkellä verkkomedioissa nopeimmin kasvavat bloggaajien kanssa yhteistyössä toteutetut yhteisölliset verkkopalvelut. Henkilökohtaisuus, kirjoittajien intohimo aihetta kohtaan sekä jatkuva vuorovaikutus yhteisön sisällä ovat olleet menestyksen käyttövoima.


"Olemme oppineet Lily.fi-yhteisön myötä, miten välitön ja monipuolinen yhteistyö bloggaajien kanssa luo edellytykset kiinnostavalle kokemusten jakamiselle sekä ilmiöiden luomiselle. Fitfashion on urheilullista elämäntapaa suosivien ihmisten tiivis yhteisö, ja on upeaa päästä työskentelemään tämän porukan kanssa", A-lehtien digiliiketoiminnasta vastaava johtaja Petri Pekki toteaa.


”Olemme rakentaneet Fitfashion-palvelua yhdessä yli seitsemänkymmenen bloggaajan kanssa ja yhdessä luoneet vuodessa verkkopalvelun, jonka parissa viihtyy joka viikko yli 100 000 aiheesta kiinnostunutta suomalaista. A-lehdet oli meille ensisijainen ostajaehdokas, jolla mielestämme on oikea asenne ja ymmärrys kehittää palvelua eteenpäin yhdessä bloggaajien kanssa. Siirrämme viestikapulan yhteisön kehittämisestä kesän aikana A-lehtiin", kertovat palvelun perustaneet Mikko Ollikkala ja Aleksi Paavola. Ollikkalan ja Paavolan lisäksi FitFashionin perustajia ovat Jussi Mäntylä ja Mikko Nyrhinen.


"A-lehdet on valinnut hyvinvointiin ja terveyteen liittyvät sisällöt yhdeksi painopistealueeksi ja olemme iloisia saadessamme mahdollisuuden liittää Fitfashion osaksi A-lehtien mediaperhettä", Petri Pekki toteaa.
Fitfashion on noussut myös kiinnostavaksi markkinointikanavaksi terveellisestä elämäntapaa edistäville tuotteille ja palveluille. "Bloggaajien kokemukset ovat nousseet tällä alueella merkittäväksi tiedonlähteeksi uusien tuotteiden ja palveluiden osalta", Fitfashion-blogiyhteisöstä vastaava tuottaja Inke Nieminen toteaa.


Lisätiedot:
A-lehdet Oy, digitaalisen liiketoiminnan johtaja Petri Pekki, p. 0400 768 801
FitFashion, Mikko Ollikkala, p. 0456 303 948

 

 


A-lehdet on mediatalo, joka julkaisee yli 20:tä kuluttajille suunnattua aikakauslehteä. Terveysnäkökulmaa käsittelevät Kauneus & Terveys, Voi hyvin ja Apu Terveys -brändit. A-lehtien tunnetuin blogiyhteisö on Lily.fi yli 160 000 viikkokävijällään. Tuoreita tulokkaitamme ovat Finnish Design Shop, Suomen kattavin sisustustuotteiden verkkokauppa, ja keväällä avattu sisustusportaali Styleroom.fi. Konsernin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa. www.a-lehdet.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs