Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » SSV Juniorit ja Terveystalo yhteistyöhön

Terveystalo

SSV Juniorit ja Terveystalo yhteistyöhön

Tiedote.
Julkaistu: 22.04.2013 klo 13:28
Julkaisija: Terveystalo

SalibandySeura Viikingit (SSV) Juniorit ja Terveystalo ovat solmineet yhteistyösopimuksen koskien seuran terveydenhoitoa, urheilutapaturmien hoitoa ja markkinointiyhteistyötä. Sopimus tehtiin kausille 2013–2015. SSV Juniorit ja Terveystalo ovat tuoreita yhteistyökumppaneita.

Helsinkiläinen SSV on perustettu vuonna 1986. Alun perin Salibandy ja Sulkapallo Vuosaarena tunnettu seura yhdisti voimansa Vuosaaren Viikinkien kanssa vuosituhannen vaihteessa, jolloin nykyinen nimi otettiin käyttöön. SSV on ansioitunut nuorisourheilutyön parissa ja saanut sen johdosta muun muassa Itä-Helsinki palkinnon vuonna 2001. Useiden muidenkin tunnustuksien lisäksi seura sai vuoden 2011 helsinkiläisseura-tittelin.

- Luotettava ja hyvä yhteistyökumppani terveydenhuoltoasioissa on meille tärkeä. Terveystalon vaivaton ja nopea palvelu sekä aina avoinna oleva 24h vastaanotto toimivat meille loistavasti, SSV Junioreiden toiminnanjohtaja Kaisa Tamminen sanoo.

Uuden yhteistyösopimuksen myötä SSV Junioreiden käytössä ovat tapaturma- ja loukkaantumis-tilanteissa Terveystalon lääkäriasemat. Pääkaupunkiseudulla toiminnasta vastaa Terveystalo Kamppi, jossa toimii Terveystalo SPORT, Tapaturmaklinikka sekä Sairaalapalvelut. Lisäksi SSV Juniorit voivat sovitun ohjeistuksen mukaisesti hyödyntää muidenkin Terveystalon toimipisteiden palveluita.

- Olemme jo aiemmin tehneet yhteistyötä SSV:n edustusjoukkueen kanssa. Uuden sopimuksen myötä Terveystalo tarjoaa nyt myös junioreille nopeaa ja sujuvaa hoitoa loukkaantumistapauksissa sekä palveluja niiden ennaltaehkäisyyn. On hienoa voida laajentaa yhteistyösuhdetta seuran kanssa myös junioreiden puolelle, kertoo Terveystalon asiakkuuspäällikkö Mika Kivinen.

Terveystalo tarjoaa laajan SPORT -asiantuntijaverkoston avulla urheilijoille kokonaisvaltaiset terveyspalvelut. Hoitoketju on vaivaton ja tähtää nopeaan toipumiseen. Salibandyn nopean luonteen vuoksi erityisesti polven ja nilkan alueen vääntövammat, lihasrevähdykset sekä rasitusvammat ovat lajille yleisimpiä tehokasta hoitoa vaativia vammoja. Terveystalon SPORT -palvelun painopisteisiin kuuluu tärkeänä osana ennaltaehkäisy, jota harjoitetaan muun muassa urheilijan terveystarkastuksen avulla.

Lisätietoja:

SSV Juniorit, toiminnanjohtaja, Kaisa Tamminen, puh. 050-558 0886 kaisa.tamminen@ssv.fi

Terveystalo, asiakkuuspäällikkö, Sport-yhteistyö Mika Kivinen, puh. 0400-462 199
mika.kivinen@terveystalo.com 

Terveystalo on Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja lähes 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti lähes 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Vuonna 2012 Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen yli 27 miljoonaa euroa. www.terveystalo.com

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs