Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Sopimus fysioterapiasta tuo kokonaisvaltaisuutta työterveyteen

Auron Oy

Sopimus fysioterapiasta tuo kokonaisvaltaisuutta työterveyteen

Tiedote.
Julkaistu: 17.11.2015 klo 09:00
Julkaisija: Auron Oy

Työterveyspalveluja tarjoava Kotkan Työterveys Oy ja Suomen suurin fysioterapia-alan
ketju Auron Oy ovat solmineet sopimuksen yhteistyöstä. Sopimus mahdollistaa sen, että Kotkan Työterveys Oy voi täydentää työterveyspalvelujaan Auronin tuottamilla fysioterapiapalveluilla.
Sopimuksen myötä asiakkaamme saavat laadukkaita ja samantasoisia palveluja paikkakunnasta riippumatta. Auron-ketju on kehittänyt laadunvalvonta- ja raportointijärjestelmän, jonka avulla näemme, mitä vaikutuksia fysioterapialla on ollut asiakkaisiin, kertoo Kotkan Työterveys Oy:n toimitusjohtaja Timo Virtanen.

Yhteinen ymmärrys pelikentästä

Sekä Kotkan Työterveys Oy että Auron-ketju toimivat verkostomaisesti. Paikkakunnilla toimivat yksiköt ovat itsenäisiä toimijoita, joiden tukena verkosto toimii. Samalla kuitenkin molemmat organisaatiot pystyvät tarjoamaan omille asiakkailleen valtakunnallista palvelua. Kumpikin organisaatio panostaa voimakkaasti oman alansa kehittämiseen. Kotkan Työterveys Oy on mukana Suomen Työterveys ry: n kehittämässä valtakunnallisessa laatujärjestelmässä, ja Auronilla ollaan samoilla linjoilla.

Olemme luoneet fysioterapiaan läpinäkyvyyttä kiinnittämällä huomiota hoitosarjojen vaikuttavuuteen ja kustannuksiin. Pystymme myös mittaamaan fysioterapian asiakastyytyväisyyttä niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin, kertoo Auron-ketjun toimitusjohtaja Panu Kuusisto.

Osana lakisääteistä työterveyshuoltoa

Työfysioterapia kuuluu osaksi lakisääteistä työterveydenhuoltoa. Työfysioterapeutti huolehtii esimerkiksi työpaikkaselvityksistä, työergonomiasta ja työkyvyn edistämisestä osana moniammatillista työterveystiimiä. Trendinä on, että työterveyshuollossa pyritään ennaltaehkäisemään tuki- ja liikuntaelinten vaivoja sen sijaan, että tyydytään lähettämään jo sairastuneita ihmisiä fysioterapiaan. Fysioterapialla on todistetusti erittäin merkittävä rooli ihmisten työkyvyn paranemisessa, Panu Kuusisto kertoo.

Kotkan Työterveys Oy on v. 1975 perustettu osaava, arvostettu ja luotettava kokonaisvaltaiseen työterveyshuoltoon keskittynyt yritys. Kotkan Työterveys Oy on mukana Suomen Työterveys ry: n jäsenien muodostamassa suomalaisten työterveysasemien verkostossa, joka on Suomen neljänneksi suurin työterveysverkosto. Sen palveluita käyttää 4 900 yritystä ja 90 000 työntekijää.

Auronin toiminnan ytimessä on erilaisten fysioterapiapalveluiden tuottaminen. Auron Oy ja noin 100 kumppania muodostavat maanlaajuisen Auron ketjun, joka työllistää satoja fysioterapeutteja ja muuta henkilökuntaa. Auron Oy on toisen sukupolven vakavarainen, luotettava suomalainen perheyritys, joka työllistää noin sata henkilöä. Juuremme ulottuvat vuoteen 1968.

Lisätiedot:

Kotkan Työterveys Oy, Timo Virtanen, toimitusjohtaja, puh.020 787 0890, timo.virtanen@kotkantyoterveys.fi
Auron Oy, Panu Kuusisto, toimitusjohtaja, puh. 050 2947, panu.kuusisto@auron.fi 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs