Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Sexpo-säätiön maksuton puhelinneuvonta palvelee joulun aikaan

Sexpo

Sexpo-säätiön maksuton puhelinneuvonta palvelee joulun aikaan

Tiedote.
Julkaistu: 18.12.2015 klo 16:23
Julkaisija: Sexpo

 

Sexpon valtakunnallinen neuvontapalvelu vastaa seksuaalisuuden ja ihmissuhteiden kysymyksiin myös jouluviikolla ja heti vuodenvaihteen jälkeen. Maksuton puhelinneuvonta on auki 21.12. klo 10-11 ja 23.12. klo 14-16 sekä 4.1. klo 10-11 ja 7.1. klo 14-16. Viikon 53 puhelinneuvonta on kiinni. Soittoajat päivittyvät Sexpon etusivulle.

Neuvontapuhelimessa vastaa aina koulutettu seksuaalineuvoja tai -terapeutti. Puhelut numeroon 0800-90044 ovat soittajalle maksuttomia.

Nettineuvontapalvelu on kiinni loppuvuoden, mutta avautuu jälleen loppiaisen jälkeen 7. tammikuuta. Sekä puhelin- että nettineuvontaan voi ottaa yhteyttä nimettömänä.

Sexpon seksuaalineuvontapalvelut ovat avoinna kaikille. Neuvontaa on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Vuoden 2015 aikana neuvontapalveluiden asiakasmäärä on kasvanut merkittävästi. Nettineuvontaan on tullut vuoden aikana yli 4000 kysymystä, joista valtaosa on nuorilta. Lisäksi tarjolla on turvapaikanhakijoille ja heidän kanssaan työskenteleville kohdennettuja puhelinneuvonta-aikoja.

***

Sexpo-säätiö on vuonna 1969 perustettu seksuaalisuuden ja ihmissuhteiden asiantuntijajärjestö. Koulutamme seksuaalineuvojia, -terapeutteja ja -kasvattajia sekä ylläpidämme seksuaalineuvontaa, johon tulee tuhansia yhteydenottoja vuosittain. Pyrimme siihen, että jokainen voisi toteuttaa seksuaalisuuttaan tyydyttävästi ja tasapainoisesti. Edistämme seksuaalisen vapauden, tasa-arvon ja seksuaalioikeuksien toteutumista sekä rakennamme avointa ja myönteistä seksuaalikulttuuria. Kannatamme moniarvoista yhteiskuntaa, jossa seksuaalisuuden, sukupuolen ja ihmissuhteiden moninaisuus saa kukoistaa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs