Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Sarahovin ja Sofianhovin toiminta siirtyy Pihlajalinnalle

Pihlajalinna-konserni

Sarahovin ja Sofianhovin toiminta siirtyy Pihlajalinnalle

Tiedote.
Julkaistu: 26.03.2014 klo 08:50
Julkaisija: Pihlajalinna-konserni

Pihlajalinna-konserni on Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja. Sen tavoitteena on laajentua entistä vahvemmaksi valtakunnalliseksi verkostoksi.

Pihlajalinna-konsernin hoivatoiminta on laajentanut toimintaansa Mänttä-Vilppulassa. Pihlajalinna Oy sekä Sarahovin ja Sofianhovin omistajat Tiina Nieminen, Jaana Nieminen, Elina Nieminen ja Eila Vahvanen ovat sopineet Sarahovin ja Sofianhovin palveluiden siirtymisestä Pihlajalinna-konserniin.

- Kaikki Sarahovin ja Sofianhovin toiminnat siirtyvät alustavan suunnitelman mukaan Pihlajalinnalle elokuussa 2014. Siirtymään liittyvät käytännön järjestelyt on jo aloitettu, kertoo Pihlajalinnan hoivapalveluiden liiketoimintajohtaja Hanna Aschan.

- Henkilöstö siirtyy kokonaisuudessaan vanhoina työntekijöinä Pihlajalinnan työntekijöiksi. Vahva suomalainen konserni turvaa työntekijöillemme kehittyvän työpaikan ja asukkaille uudet palvelutilat, toteaa Elina Nieminen.

- Etsimme jokaiselle asukkaalle turvallisen ja yksilöllisesti soveltuvan palveluyksikön, jatkaa Nieminen.

Pihlajalinna-konsernin kotipaikka on Tampere, mutta nykyinen toiminta kattaa jo koko Suomen Helsingistä Leville. Hoivatoimintapalveluja tarjotaan Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Jämsässä, Nokialla, Tampereella, Sastamalassa ja Ylöjärvellä. 

Lisätietoja

Hanna Aschan
liiketoimintajohtaja, hoivapalvelut
0400 358 815, hanna.aschan@pihlajalinna.fi

Pihlajalinna-konserni on Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja. Pihlajalinna on perustettu vuonna 2001. Sen omistajina ovat yhtiön henkilökunta, Keskinäinen Vakuutusyhtiö LähiTapiola sekä suomalainen rahasto. Pihlajalinna-konserni tuottaa laadukkaita sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluja kunnille ja korkeatasoisia yksityispalveluita Dextra Lääkärikeskuksissa, Hammasklinikoilla ja Sairaaloissa. Pihlajalinnan liikevaihtoarvio vuodelle 2014 on noin 140 miljoonaa euroa. Yhtiössä työskentelee yli 1 500 terveydenhuollon ammattilaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs