Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Sami Garam luotsaa eteläsavolaisia miehiä työaikaisessa ruokailussa

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Sami Garam luotsaa eteläsavolaisia miehiä työaikaisessa ruokailussa

Tiedote.
Julkaistu: 04.02.2015 klo 09:33
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mistä koostuvat tosimiehen eväät?

Aika: torstaina 12.2.2015 klo 12–16
Paikka: Mikpolisali, Patteristonkatu 2, Mikkeli

Tosi miehen eväiden saloihin johdattelee TV:stä tuttu kokki, ruokakirjailija ja ravintoloitsija Sami Garam pohtimalla, voiko terveellinen ruoka olla myös miesten makuhermoihin sopivaa?

Lisää miesnäkökulmaa tuovat tavalliset työntekijämiehet UPM Pelloksesta, Ahlstrom Glassfibre Oy:sta ja Savonlinja Oy:sta. Nämä miehet pääsevät keskustelussa heti ampumaan alas käytäntöön sopimattomat ideat ja ajatukset.

-    Haluamme saada maakunnan miesten oman äänen esille ruokakeskustelussa, erityisesti työmiesten äänen. Tavoitteena on tehdä näkyväksi työpaikkojen käytäntöjä ja muokata niitä yhdessä työntekijämiesten, esimiesten ja ruokapalvelujen kanssa parempaan suuntaan, projektipäällikkö Riitta Tuikkanen Mikkelin ammattikorkeakoulusta (Mamk) sanoo.

Kiireessä hyvät päätökset helposti unohtuvat ja piintyneitä tapoja oli vaikea muuttaa. Työnantajan tuki on siksi tärkeää. Seminaari on osa Äijätiimillä duunarimiesten työaikainen ruokailu paremmaksi -hanketta, joka kehittää ruokatottumuksia yhdessä miesvaltaisten työpaikkojen kanssa. Hanketta rahoittaa STM terveyden edistämisen määrärahalla.

Tervetuloa!Lisätiedot ja haastattelupyynnöt

Riitta Tuikkanen, projektipäällikkö, Mamk, p. 040 772 3385, riitta.tuikkanen(at)mamk.fi, www.mamk.fi/aijatiimi

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs