Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Salibandyseura SSV ja Terveystalo yhteistyöhön

Terveystalo

Salibandyseura SSV ja Terveystalo yhteistyöhön

Tiedote.
Julkaistu: 01.12.2011 klo 10:06
Julkaisija: Terveystalo

Salibandyseura Viikingit Ry:n (SSV) miesten edustusjoukkue ja Terveystalo ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tavoitteena on ohjata noin 700 seuran jäsentä perheineen Terveystalon kattavien palveluiden piiriin.

Yhteistyön myötä Terveystalo on mukana turvaamassa urheilijoiden kehittymistä ja pelikuntoa läpi harjoitus- ja pelikauden. Osapuolet ovat sitoutuneet kehittämään yhteistyötä aktiivisesti.

Sopimus on tehty kausille 2011–12 ja 2012–13.

Menestynein suomalainen salibandyseura

SSV on vuonna 1986 perustettu helsinkiläinen salibandyn erikoisseura. Seurassa on yli 700 jäsentä sisältäen 29 joukkuetta, viisi salibandykerhoa ja harrasteryhmiä. SSV:n miesten edustusjoukkue pelaa Salibandyliigassa. SSV on hallitseva Suomen mestari ja sillä on peräti viisi peräkkäistä Suomen mestaruutta. Lisäksi SSV on Champions Cupin mestari 2011.

SSV:n manageri Kurt Westerlundin mukaan sopimus on hyvä alku yhteistyölle. 
– Salibandyssä sattuu ja tapahtuu, ja on tärkeää, että laadukkaat palvelut ovat tällöin lähellä ja saavutettavissa. Terveystalon valtakunnallinen palveluverkosto korostuu, kun tehdään paljon vieraspelimatkoja, Kurt Westerlund kuvailee.

Myös erityisesti Terveystalon ortopedinen osaaminen on Westerlundin mieleen.

Terveystalo Sportin erikoisalajohtajan, ortopedi, urheilulääkäri Tapio Kallion mukaan salibandy on lajina nopea ja kontaktiherkkä joukkuepeli, joten nilkat ja polvet ovat kovalla rasituksella. Tästä syystä alaraajojen nivelvammoja sattuu usein. Kallion mukaan polvivammat ovat hankalimpia, koska usein vaurioituu polven eturistiside, jonka leikkaushoito aiheuttaa noin puolen vuoden tauon pelaamiseen.

– Leikkausten tulokset ovat kuitenkin hyviä ja jokseenkin kaikki acl-leikatut ovat palanneet pelaamaan samalle huipputasolleen. Hoidon keskittäminen osaavaan yksikköön on oleellista, Kallio kertoo.

– Vaikka salibandypallo on kevyt, saa taitava pelaaja palloon sellaisen nopeuden, että silmään osuessaan vakavakin vaurio voi olla mahdollinen. Siksi suojalasien käyttö on tärkeää. Salibandyssa mailan huitomis- tai iskukäyttöä toista pelaajaa vastaan on selkeästi rajoitettu ja siksi tällaisia mailan ruhjevammojen sattuu onneksi harvemmin; vahingossa toki voi mailan pää osua pelaajaankin. Kaikenlaisten vammojen kuntoutuksessa hyvä ohjeistus ja yhteistyö fysioterapeuttien kanssa on tärkeää, Kallio muistuttaa.

Tärkeä kumppanuus

– On hienoa olla mukana kehittämässä laajamittaista yhteistyötä menestyneen suomalaisen salibandyseuran kanssa. Tavoitteenamme on tarjota nopea ja saumaton hoito urheilijoille sekä ylläpitää avointa ja kehittyvää yhteistyötä, sanoo Mika Kivinen, Terveystalon urheiluyhteistyöstä vastaava myyntipäällikkö.

Lisätietoja:
Terveystalo, myyntipäällikkö Mika Kivinen, mika.kivinen@terveystalo.com, puh. 0400 462 199

SSV, manageri Kurt Westerlund, puh. 0400 463 016

Terveystalo on Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja lähes 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti lähes 5000 terveydenhuollon ammattilaista. www.terveystalo.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs