Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Sähköinen IMS laatujärjestelmä etenee nopeasti Fysi Partners verkostossa

Fysi Partners Finland Oy

Sähköinen IMS laatujärjestelmä etenee nopeasti Fysi Partners verkostossa

Tiedote.
Julkaistu: 15.05.2014 klo 20:36
Julkaisija: Fysi Partners Finland Oy

Fysi Partners –verkostoon kuuluvista 221 fysioterapiayrityksistä yli 25% on siirtynyt käyttämään sähköistä laatu- ja toimintajärjestelmää, mikä todettiin IMS:n päivityksen yhteydessä. Tämän -ISO 9001 standardiin perustuvan sähköisen laatu- ja toimintajärjestelmän käyttöönotto oli Fysi Partnersille tärkeä askel laadunvarmistuksessa ja olemme alallamme edelläkävijöitä.

-Tähän olisi ollut tarvetta jo kaksikymmentä vuotta sitten, toteaa OMT fysioterapeutti Olli Nousiainen Lappeenrannan Kuntoutuksesta. Yritys otti ensimmäisten joukossa FPF:n IMS Toimintajärjestelmän käyttöön.
- Meillä on työntekijöitä kolmessa hoitopaikassa ja sähköinen IMS helpottaa päivittäistä johtamista monin tavoin. Henkilökunta on ollut tyytyväinen, kun kaikki ohjeet, prosessit ja käytännöt löytyvät sähköisestä järjestelmästä myös kotikäynnillä. Järjestelmän käyttö on myös kustannustehokasta, kun mitään asiakirjoja ei tarvitse etsiskellä.

Ainutlaatuinen konsepti: 6 päivässä sisään sähköiseen laatu/toimintajärjestelmään

Fysi Partners Finland Oy aloitti sähköisen laatujärjestelmän kehittämisen pari vuotta sitten pienen Tekes-avustuksen kannustamana. Alustaksi valittiin julkisessa terveydenhuollossa käytössä oleva IMS (Integrated Management System) –toimintajärjestelmä. Valinta osoittautui onnistuneeksi.

-Teimme huolellisen pohjatyön ja pilottitutkimuksen ja kehitimme pienille yrityksille soveltuvan ainutlaatuisen konseptin, jossa valmiin pohjamateriaalin ja koulutuksen avulla siirtyminen IMS:iin tapahtuu todella nopeasti. Fysioterapiayrityksen henkilökunta siirtyy 6 koulutuspäivän aikana paperisesta laatumapista sähköisen IMS –laatujärjestelmän käyttäjäksi.

50-sivuinen laatukäsikirjamalli heti käyttöön

Jokainen koulutukseen tulija saa heti tunnukset noin 50 –sivuiseen IMS-FPF laatukäsikirjamalliin, johon voi ruveta siirtämään olemassa olevia laatusisältöjään. Lisäksi jokainen saa tunnukset dokumenttipankkiin, hoidon prosessimalleihin, mittaristoon jne. Hyvän pohjamateriaalin ja tehokkaan ja yksilöllisen käytännön ohjauksen avulla osallistujat pystyvät ottamaan IMS:n heti käyttöön omassa toimipaikassaan. Konsepti sopii erityisen hyvin eri puolilla maata sijaitseville fysioterapia- ja kuntoutusyrityksille. Tällaista verkostoyrityksille kehitettyä, ISO 9001 standardin mukaisen laadun integroinnin konseptia ei ole kellään muulla. Seuraava koulutus alkaa syyskuussa 2014.

-Lääkärikeskusten ja julkisen terveydenhuollon siirtyessä nopeassa tahdissa sähköisiin resepteihin ja muuhunkin sähköiseen toimintaan Kanta –hankkeen edetessä, Fysi Partners piti välttämättömänä, että voimme siirtää myös verkostomme fysioterapiayritykset sähköiseen toimintajärjestelmään ja samalla pääsemme osallistumaan myös maanlaajuisiin kilpailutuksiin.

Lisätiedot: toimitusjohtaja Aino Sainio, aino.sainio@fpf.fi
puh. 010 327 5220 tai 0400-784515

Suomalaisten fysioterapia- ja kuntoutusyritysten verkosto Fysi Partners Finland Oy on perustettu vuonna 2008. Palveluiden yhteismyynti aloitettiin syksyllä 2013 ja jatkuu aktiivisesti. Osakkaana on yli 220 yritystä ja osakkaiden määrä on hyvässä kasvussa.
Fysi Partners Finland Oy, Nuijamiestentie 5 B, 00400 Helsinki, puh. 010 327 5220, info@fysipartners.fi   www.fysipartners.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs