Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Restorative Enviroment Design tukee hyvinvointia

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Restorative Enviroment Design tukee hyvinvointia

Kutsu.
Julkaistu: 12.04.2013 klo 14:01
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Toimittajat ovat tervetulleita tiedotustilaisuuteen, jossa kerrotaan Kymenlaakson ammattikorkeakoulun järjestämästä Restorative Eviroment Design -yleisöseminaarista.

Aika: keskiviikko 17.4.2013 kello 9.30–10.30
Paikka: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu, Kasarminmäen kampuksen Paja-rakennus, Paja-kabinetti, Kuuselankatu 1, Kouvola

Tilaisuudessa kerrotaan 25.4.2013 Kouvolan Kasarminmäellä järjestettävästä yleisöseminaarista, jossa aiheena on restoratiivinen suunnittelu ja muun muassa puun hyödyntäminen uudessa sairaalasuunnittelussa.

Tilaisuudessa paikalla ovat projektiasiantuntija Heikki Lindroos, tutkimuspäällikkö Petri Heino ja yritysyhteistyösuunnittelija Heta Vilén KyAMK:sta sekä Ratamo-hankkeen edustaja.

"Rakennettu elinympäristömme luo jokapäiväisen toimintakenttämme. Siitä huolimatta sen valtaisat vaikutukset meihin jäävät valitettavan usein huomioimatta. Restoratiivinen suunnittelu pyrkii ratkaisuihin, jotka tukevat hyvinvointiamme. Puumateriaalilla on tutkitusti positiivisia vaikutuksia ihmisten hyvinvointiin. Kymenlaakson Ammattikorkeakoulun Wood Academyn aloittama projekti Restorative Environment design with wood pyrkii lisäämään puun käyttöä ja löytämään puumateriaalille uusia käyttömahdollisuuksia restoratiivisten ympäristöjen suunnittelussa."

Seminaarin ohjelma osoitteessa:www.kyamk.fi/restorative

Lisätietoja

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Heikki Lindroos
p. 044 702 8915

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs