Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Resonaari Soi 14.5.2012 klo 19 Savoy-teatterissa

HelsinkiMissio

Resonaari Soi 14.5.2012 klo 19 Savoy-teatterissa

Tiedote.
Julkaistu: 04.05.2012 klo 11:21
Julkaisija: HelsinkiMissio

Resonaari Soi on HelsinkiMission Resonaarin musiikkikoulun ja Zoomin taiteilijoiden perinteinen kevyen musiikin yhteiskonsertti. Savoyn lavalle nousee lähes 80 erityisryhmille suunnatun Resonaarin musiikkikoulun oppilasta yhdessä Zoomin, Suomen eturivin artistien ja muusikoiden kanssa.

Erityisryhmien – muun muassa kehitysvammaisten - keskeinen rooli pop- ja rock-painotteisessa konsertissa on mahdollinen suomalaisinnovaation, Kuvionuottien, ansiosta. HelsinkiMission Resonaari soveltaa Kuvionuotteja tavoitteelliseen musiikinopetukseen ja vie näin läpi kulttuurivallankumousta, jossa erityisryhmät ovat kulttuurin avulla tasavertainen osa yhteisöä.

Kuvionuotit ovat uudenlaista oppimisen muotoilua ja osa World Design Capital -vuoden Design Learning -konferenssiohjelman sisältöä.

Konsertti järjestetään 14.5.2012 klo 19 Savoy-teatterissa, os. Kasarmikatu 46-48, Helsinki.

Liput Lippupalvelusta hintaan 20€ / kpl + Lippupalvelun toimitusmaksu.

HelsinkiMissio on sosiaalialan järjestö, joka toimii seniorityön, nuorten kriisityön ja erityisryhmien parissa. Järjestön missiona on haastaa kaikki suomalaiset taistelemaan unohdettujen puolesta - yksinäisyyttä vastaan. Järjestö toimii pääosin pääkaupunkiseudulla noin 90 työntekijän ja yli 1600 koulutetun vapaaehtoisen voimin. Sen toimintaa rahoittavat yksityislahjoittajat, yritykset, säätiöt, Helsingin kaupunki sekä RAY.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs