Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Pukeudu Punaiseen Päivää vietetään 9.9.2011

Suomen Sydänliitto ry

Pukeudu Punaiseen Päivää vietetään 9.9.2011

Tiedote.
Julkaistu: 19.05.2011 klo 09:00
Julkaisija: Suomen Sydänliitto ry

Syyskuun 9. päivänä vietetään kolmatta kertaa Suomessa kansainvälisen Wear Red Day'n suomalaista toteutusta, Pukeudu punaiseen -päivää. Päivän tarkoituksena on kiinnittää huomio naisten sydänterveyteen ja sitä edistäviin elintapoihin. Punainen on Suomen Sydänliiton viestintäkampanja, joka on suunnattu 20-50 –vuotiaille naisille.

Sydän- ja verisuonitaudit ovat sekä miesten että naisten yleisin kuolinsyy, vanhemmissa ikäluokissa jopa yleisimmin naisten kuin miesten. Pukeutumalla punaiseen ihmiset tekevät sydämen terveyden näkyväksi. Punainen kampanja kannustaa naisia omaksumaan sairastumista ehkäiseviä elintapoja riittävän varhain. Jopa 80 prosenttia sepelvaltimotaudista ja tyypin 2 diabeteksesta olisi ehkäistävissä terveillä elintavoilla.

Vuonna 2010 päättäjänaiset ottivat Punaisen omakseen ja teemapäivä näkyi mm. eduskunnassa. Myös Rokin korkeat korot –ryhmän naisrokkarit olivat juhlakonsertissaan kampanjassa mukana.

Punainen on helmikuun 2011 alusta alkaen ollut osa Plazan Ellit-verkkosivustoa. Punaisen yhteistyökumppaneita ovat vuonna 2011 olleet Saarioinen, Lady Line, Dermoshop ja Pansuola. Lisäksi Vileda lahjoitti vuoden 2010 keittiöliinamyynnillä keräämänsä 12 tuhatta euroa Punainen-kampanjaan.

Sydänliitto haastaa myös vuonna 2011 kaikki naiset tekemään oman sydänterveytensä näkyväksi syyskuun 9. päivänä. Iloisesti ja rohkeasti terveydestä nauttien- ilman suorituspaineita! Miehet voivat ilomielin osallistua. Haastetta voi jakaa ottaa vastaan Punainen-kampanjan Facebook-sivulla.

Lisätietoja

(09) 752 75247 Eija Rautiainen, Brand Manager, Punainen-kampanja, Suomen Sydänliitto ry
0400 478 016 Eeva-Riitta Piispanen, viestintäpäällikkö, Suomen Sydänliitto ry

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs