Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Proactilta Attendolle virtualisoitu levyjärjestelmä

Proact Finland Oy

Proactilta Attendolle virtualisoitu levyjärjestelmä

Tiedote.
Julkaistu: 07.10.2014 klo 09:00
Julkaisija: Proact Finland Oy

Euroopan suurin riippumaton tallennusintegraattori Proact toimittaa Attendolle virtualisoidun levyjärjestelmän. Attendo on Pohjoismaiden suurin terveydenhuollon ja hoiva-alan yritys.

Proact vastaa Attendon infran sekä laitteiden hankinnan konsultoinnista sekä EMC:n levyjärjestelmän konfiguroinnista. Virtualisoinnin ohella Attendon IT-ympäristö kahdennetaan. Samaan aikaan ympäristön virtualisoinnin kanssa Attendo on uusinut useita muitakin järjestelmiä. Kaiken taustalla on ollut päätös tiukentaa talon sisäistä käytäntöä, jonka mukaan monia IT-toimintoja ja -palveluita oli ajan saatossa ulkoistettu.

”Attendo on kasvanut voimakkaasti, ja hankintoja on tehty aina kuhunkin tarpeeseen nopeasti. Useiden kumppaneiden vuoksi aikaa meni kokonaiskuvan hahmottamiseen. Päätimmekin ryhtyä tiukentamaan talon sisäistä käytäntöä, mikä tarkoitti lukuisten ulkoistettujen palveluiden siirtämistä omaan hallintaan”, Attendon IT Specialist Esa Nurmio sanoo.

Proactin toimitukseen kuuluivat peilatut EMC VNX -levyjärjestelmät sekä VMware Horizon View -ympäristö valituin osin.

Attendolla on yli 130 toimipaikkaa ympäri Suomen. Talo tuottaa esimerkiksi hoivapalveluita ikääntyneille, sekä mielenterveyskuntoutujille ja kehitysvammaisille. Lisäksi palveluihin kuuluvat henkilöstö- ja terveydenhuoltopalvelut sekä kunnille tarjottavat terveyspalvelut.  Siksi potilasturvan tietoturva tulee olla koko ajan korkealla tasolla.

”Proactin valitsin sen korkean teknisen osaamisen vuoksi. Vastuullani on palvelinylläpito, verkot ja tietoturva. Vaikka tunnen itsekin hyvin järjestelmäympäristön teknisen puolen, haluan käyttää konsulttia tarpeen tullen. Minun tulee ymmärtää yleiskuva ja talon toimintamallit, ja teknisesti vahvan konsultin kanssa haasteiden ratkominen yhdessä on motivoivaa.”

 

Lisätietoja:

Technology Consultant Esa Lang, Proact Finland Oy, puh. 040 848 6674, esa.lang@proact.fi

IT Specialist Esa Nurmio, Attendo Oy, puh. 043 848 6825, esa.nurmio@proact.fi

 

Proact IT Group AB on isojen tallennuskeskeisten ratkaisujen kokonaistoimittaja. Euroopan suurimpana riippumattomana tallennusintegraattorina edustamme alan johtavia valmistajia. Toimitamme kokonaispalveluja kriittisen tiedon tallennustarpeisiin. Palveluun sisältyy laite- ja ohjelmistotoimitusten lisäksi asennus-, käyttöönotto-, integrointi-, koulutus- ja operointipalvelut. Suomen tytäryhtiöllä Proact Finlandilla työskentelee 40 henkilöä.

Proact IT Group AB -konsernin osake noteerataan NASDAQ OMX:n pohjoismaisessa pörssissä. Konsernin palveluksessa on 625 työntekijää ja se toimii Pohjoismaiden lisäksi Baltiassa, Tšekeissä, Slovakiassa, Alankomaissa, Belgiassa, Espanjassa ja Iso-Britanniassa. Konsernin liikevaihto 2013 oli noin 258 miljoonaa euroa.

www.proact.fi

Muutaman ihmisen unelmasta syntyi Pohjoismaiden suurin terveydenhuollon ja hoivapalvelujen yritys. Tavoitteena on ollut alusta asti kehittää ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin vaikuttavia, laadukkaita ja kustannustehokkaita palveluja. Suomessa toiminta lähti liikkeelle vuonna 2000, kun neljä lääkäriä perusti Attendoa Suomessa edeltäneen yrityksen MedOnen. Toiminta laajeni nopeasti lääkäripäivystysten paikkaamisesta laajemmaksi terveydenhuollon kokonaisuudeksi.

Nyt Attendo toimii yli 130 paikkakunnalla Suomessa ja 70 paikkakunnalla Ruotsissa. Toiminta on laajentunut Norjaan ja Tanskaan. Suomessa Attendon palvelut ovat saatavilla ympäri maan neuvolasta muuhun perusterveydenhuoltoon, erikoissairaanhoitoon ja monipuoliseen palveluasumiseen. Attendo toimii kumppanina jo 80 %:lle suomalaisista kunnista. Henkilöstömäärä on n. 6000.

www.attendo.fi

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs