Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Pohjois-Suomen suurin Kädentaitotapahtuma Ouluhallissa

Mediapro Finland

Pohjois-Suomen suurin Kädentaitotapahtuma Ouluhallissa

Tiedote.
Julkaistu: 06.10.2016 klo 15:56
Julkaisija: Mediapro Finland

 

Kädentaitoa ja hyvinvointia yhteismessuilla.

Kädentaidoista ja hyvinvoinnista kiinnostuneille on tarjolla yhteismessut Ouluhallissa viikonloppuna 15.-16.10.  Saman katon alla on mukana yli 250 näytteilleasettajaa eri puolilta Suomea.

Ouluhalli on pullollaan ajatuksia herättävää suunnittelua, aitoja materiaaleja sekä todellisia käsityöläisiä. Taitotorilla voi ihailla käsin tekemistä ammattilaisten tekemänä. Työnäytöksiä on myös monella osastolla. Pohjois-Suomen suurimpien Kädentaitomessujen teemana on tänä vuonna ”Luomisen iloa – käsin tehty”.

Kotimaisten kädentaitajien määrä on kasvanut ja kasvaa koko ajan. Varsinkin nuoria kiinnostaa nyt käsillä tekeminen. Messuilla on mukava tavata suoraan tuotteiden tekijöitä, jotka tarjoavat laadukkaita koriste- ja käyttöesineitä, yksilöllisiä vaatteita ja asusteita aikuisille ja lapsille sekä paljon muuta. Messuilla nähdään käsityön uusimmat tuulet, tekniikat ja materiaalit.

Kädentaitomessujen yhteydessä pidetään myös Hyvinvointitapahtuma.Hyvinvointimessut tarjoaa vinkkejä kaikille hyvinvoinnista, kauneudesta, terveydestä ja liikunnasta kiinnostuneille. Messuilla on mahdollista saada alan asiantuntijoiden neuvoja hyvinvoinnin edistämiseen sekä voi tutustua alan yrittäjiin ja tuotteisiin. Näille messuille ovat tervetulleita niin naiset kuin miehetkin. Hyvinvointilavalla on monipuolista ohjelmaa molempina messupäivinä. Sunnuntai-iltapäivänä julkistetaan Miss Pohjois-Suomi Beauty 2016. Lavaemäntänä toimii hallitseva Miss Pohjois-Suomi Beauty 2015 Olivia Myllylä.

Kädentaitomessut ja Hyvinvointimessut pidetään Ouluhallissa 15.-16.10.2016 ja järjestäjänä toimii Mediapro Messut. Tapahtuma on avoinna lauantaina ja sunnuntaina klo 10-17.

 

Lisätietoja
 
Mediapro Messut
0500-660948
info@mediapromessut.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liitetiedostot

Mediapro Messut on tapahtumajärjestäjä, joka järjestää messutapahtumia vuosittain Helsingissä, Turussa, Jyväskylässä, Oulussa ja Rovaniemellä. Ohjelmaan kuuluu Kädentaito-, Hyvinvointi- ja Antiikkimessut. Vuosittain tapahtumiin osallistuu n. 1000 näytteilleasettajaa ja 40000 messuvierasta. Mediapro Messut on Messujärjestäjien Unionin jäsen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs