Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Pihlajalinna osti hoivakoteja Varsinais-Suomessa

Pihlajalinna

Pihlajalinna osti hoivakoteja Varsinais-Suomessa

Tiedote.
Julkaistu: 23.04.2015 klo 09:30
Julkaisija: Pihlajalinna

Pihlajalinna Terveys Oy on ostanut hoitokotien Raision Oiva Oy:n ja Setälänpihan ja Matinkartanon hoivapalveluyhtiöiden osakekannat Junnilan perheeltä. Hoivakodeissa on yhteensä 130 asiakaspaikkaa.

Kaupan myötä Pihlajalinna tulee vahvaksi hoivapalveluiden tuottajaksi Varsinais-Suomeen. Henkilöstö jatkaa vanhoina työntekijöinä uuden omistajan palveluksessa. Yhtiöiden toimitusjohtajana jatkaa Kalle Junnila. Myös lääkärit ja fysioterapeutit jatkavat palveluiden tuottamista aiemmin sovitulla tavalla. Ikipihlaja Oiva sijaitsee Raisiossa ja Ikipihlaja Matinkartano ja Ikipihlaja Setälänpiha sijaitsevat Liedossa.

Uusilla Ikipihlaja-kodeilla on osin jo yli 20 vuoden historia. Uudet Ikipihlaja-kodit ovat hyvin hoidettuja ja soveltuvat hyvin tasokkaaseen Ikipihlaja kaartiin. Junnilan perheyrityksen hoivapalveluyksiköt tunnetaan alueella kohteina, joissa on kyetty hoitamaan vaativia ja monisairaita henkilöitä. Asiakaskuntaan kuuluu ikäihmisten lisäksi myös sotainvalideja, päihde- ja mt-taustaisia henkilöitä. Toimintaa on kehitetty kuntien palvelutarpeen mukaisesti kaikki toimintavuodet ja palvelut ovat monipuolisia.

Lisätietoja:

Pihlajalinna Oy, Hanna Aschan, johtaja, hoivapalvelut 0400-358815

Pihlajalinna Oy, Terhi Kivinen, johtaja, markkinointi ja viestintä 040-848 4001

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista yksityisistä sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottajista. Pihlajalinna-konserni tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita yksityishenkilöille, yrityksille, vakuutusyhtiöille sekä julkisyhteisöille tarjoten palveluita niin lääkärikeskuksissa ja terveysasemilla, hammasklinikoilla kuin sairaaloissakin eri puolilla Suomea. Yhtiö tuottaa Dextra-brändin alla toimivissa yksityisissä lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa muun muassa lääkärivastaanotto- ja erikoissairaanhoidon palveluita mukaan lukien päivystyspalveluita, monipuolisia kirurgisia palveluita sekä työterveyshuollon ja suunterveydenhoidon palveluita. Pihlajalinna-brändin alla Pihlajalinna tarjoaa julkisyhteisöille sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja, muun muassa kokonaisulkoistuksia, hoivapalveluita ja terveysasemaulkoistuksia, joiden tarkoituksena on julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyönä tuottaa laadukkaita palveluita julkisrahoitteisen terveydenhuollon asiakkaille. Lisätietoa Pihlajalinnasta: pihlajalinna.fi-verkkosivuilta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs