Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Pihlajalinna-konserni / Dextra vahvistaa palvelutarjontaansa Helsingissä

Dextra

Pihlajalinna-konserni / Dextra vahvistaa palvelutarjontaansa Helsingissä

Tiedote.
Julkaistu: 27.06.2014 klo 13:12
Julkaisija: Dextra

Pihlajalinna-konserni on Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja. Konsernin yksityisiä terveydenhuoltopalveluita tarjotaan Dextra Lääkärikeskuksissa, Hammasklinikoilla ja sairaaloissa sekä julkisyhteisöpalveluita Pihlajalinna-nimellä.

Pihlajalinna Oy:n ja Laser Tilkka Oy:n omistajat ovat sopineet Laser Tilkka Oy:n siirtymisestä Pihlajalinna-konserniin. Yrityskaupan seurauksena Laser Tilkka Oy:n kaikki osakkeet siirtyvät Pihlajalinna Oy:n omistukseen.

– Laser Tilkan siirtyminen Pihlajalinna-konserniin tukee tavoitettamme kasvaa Helsingin seudun johtavaksi yksityisten sairaalapalveluiden tuottajaksi. Dextran ja Laser Tilkan palvelutarjonnat täydentävät toisiaan loistavalla tavalla. Dextran ehdoton vahvuus on ortopediatoiminta ja Laser Tilkan muut operatiiviset erikoisalat, kertoo Dextran toimitusjohtaja Leena Niemistö.

– Pihlajalinnan ja Dextran toimintaperiaatteisiin luottaen uskomme, että yhdistyminen tulee avaamaan Laser Tilkalle uusia mahdollisuuksia vahvalle kehitykselle. Valtakunnallisuus luo hyvät edellytykset voimakkaaseen kasvuun ja parantaa entisestään nykyisten ja uusien lääkäreiden toimintamahdollisuuksia, toteaa Laser Tilkan toimitusjohtaja Tom Schröder.

– Pihlajalinna ja Dextra sopivat erittäin hyvin yhteen Laser Tilkan arvomaailman kanssa, jatkaa Schröder

Laser Tilkka jatkaa yrityskaupan jälkeen entisissä tiloissaan ja omana yhtiönään. Kaupalla ei ole vaikutusta henkilökunnan asemaan. Laser Tilkan entiset omistajat Tom Schröder ja Ola Schröder jatkavat entisissä rooleissaan toiminnan kehittämistä yhteistyössä Pihlajalinna-konsernin asiantuntijoiden kanssa.

 

Lisätietoja

 

Leena Niemistö

toimitusjohtaja, Dextra Oy

varatoimitusjohtaja, Pihlajalinna Oy

050 597 9505, leena.niemisto@dextra.fi

 

Tom Schröder

toimitusjohtaja, Laser Tilkka Oy

040 501 9247, tom.schroder@lasertilkka.fi

 

Pihlajalinna-konserni on Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja. Pihlajalinna on perustettu vuonna 2001. Sen omistajina ovat yhtiön henkilökunta, Keskinäinen Vakuutusyhtiö LähiTapiola sekä suomalainen rahasto. Pihlajalinna-konserni tuottaa laadukkaita sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluja kunnille ja korkeatasoisia yksityispalveluita Dextra Lääkärikeskuksissa, Hammasklinikoilla ja sairaaloissa ympäri Suomen. Pihlajalinnan liikevaihtoarvio vuodelle 2014 on noin 140 miljoonaa euroa. Yhtiössä työskentelee yli 1 500 terveydenhuollon ammattilaista.

 

Kirurgiaan erikoistunut yksityinen sairaala Laser Tilkka on useilla erikoisaloilla yksityisellä sektorilla yksi johtavista toimijoista. Laaja palvelutarjonta kattaa lähes kaikki yleisimmät erikoisalat ja sairaalassa tehdään sekä suuria vaativia leikkauksia että nopeita päiväkirurgisia toimenpiteitä. Sairaalatoiminnan lisäksi erikoisosaamisalueisiin kuuluvat myös silmäkirurgia, ihon laserhoidot, pienkirurgiset ja esteettiset toimenpiteet sekä suonikohjujen vaahtoruiskutus- ja laserhoidot. Toimitilat sijaitsevat Helsingissä, täysin uudelleen saneeratuissa, entisen perinteisen sotilassairaala Tilkan tiloissa. Laser Tilkassa toimii yli 40 erikoislääkäriä ja henkilökuntaan kuuluu 35 terveydenhuollon ammattilaista. Laser Tilkan kokonaismyynti vuonna 2013 oli noin 9 miljoonaa euroa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs