Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Pihlajalinna-konserni/ Dextra avaa uuden Hammasklinikan Helsingin keskustan Stockmannilla

Dextra

Pihlajalinna-konserni/ Dextra avaa uuden Hammasklinikan Helsingin keskustan Stockmannilla

Tiedote.
Julkaistu: 25.09.2014 klo 09:00
Julkaisija: Dextra

Uusi Dextra Hammasklinikka aloittaa toimintansa Helsingin keskustan Stockmannin 7. kerroksessa tammikuussa 2015. Dextran suun terveydenhuollon määrätietoinen ja suunnitelmallinen kasvu valtakunnallisesti ja nyt myös pääkaupunkiseudulla saa erittäin merkittävän jatkon.

– Stockmann on arvostettu, vahva brändi ja sopii näin erinomaisesti Dextran kumppaniksi. Kotimaisina yrityksinä haluamme molemmat tarjota asiakkaillemme suomalaista laadukasta palvelua, kertoo Dextran toimitusjohtaja Leena Niemistö.

– Tavaratalossa aloittava Hammasklinikkamme tulee olemaan kansainvälinen referenssivastaanotto, jossa on käytössä alan viimeisin teknologia ja huippuammattilaisten tiimi, toteaa Dextran suun terveydenhuollon liiketoimintajohtaja Ari Heiskanen.

– Tiimin rakentamisen aloitamme pian toden teolla. Sijainti Stockmannilla on merkittävä vetovoima klinikalle, ja monet asiantuntijat ovatkin jo hakeneet kohteeseemme töihin. Asiakkaillemme tulemme tarjoamaan erinomaista ja vaikuttavaa hoitoa upeissa tiloissa, jatkaa Heiskanen.  

Dextra Hammasklinikan käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 41. Keskeinen sijainti, hyvät pysäköintitilat sekä laadukkaat muut palvelut välittömässä läheisyydessä tarjoavat sekä asiakkaille että asiantuntijoille Helsingin keskustan arvostetuimmat ja keskeisimmät puitteet.  

Lisätietoja

Leena Niemistö
toimitusjohtaja, Dextra Oy
varatoimitusjohtaja, Pihlajalinna Oy
050 597 9505, leena.niemisto@dextra.fi

Ari Heiskanen
suun terveydenhuollon liiketoimintajohtaja, Dextra Oy, Pihlajalinna Oy
040 866 8348, ari.heiskanen@dextra.fi

Pihlajalinna-konserni on Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja. Pihlajalinna on perustettu vuonna 2001. Sen omistajina ovat yhtiön henkilökunta, Keskinäinen Vakuutusyhtiö LähiTapiola sekä suomalainen rahasto. Pihlajalinna-konserni tuottaa laadukkaita sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluja kunnille ja korkeatasoisia yksityispalveluita Dextra Lääkärikeskuksissa, Hammasklinikoilla ja sairaaloissa ympäri Suomen. Pihlajalinnan liikevaihtoarvio vuodelle 2014 on noin 130 miljoonaa euroa. Yhtiössä työskentelee yli 1 500 terveydenhuollon ammattilaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs