Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » PHSOTEY tiedottaa: Kesätöitä hakeneiden määrä lähes tuplaantui

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

PHSOTEY tiedottaa: Kesätöitä hakeneiden määrä lähes tuplaantui

Tiedote.
Julkaistu: 31.03.2015 klo 16:03
Julkaisija: Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymän kesätyöpaikkojen hakemusmäärä oli tänä vuonna lähes tuplasti enemmän kuin viime vuonna. Hakemuksia saatiin nyt lähes 1260, kun viime vuonna niitä oli hieman yli 700. Viimeisetkin kesätyöhaut päättyivät tänään. 

Suosituimmat tehtävät olivat edelleen hoitoalalla. Lähihoitajaksi haettiin lähes 350 hakemuksella ja sairaanhoitajaksi lähes 330 hakemuksella. Varastotyöhön hakemuksia saapui neljännes kaikista hakemuksista. Ravitsemustyöntekijän kesätyö oli myös suosittu, sitä tavoitteli reilu 140 hakijaa. Ensihoitajan kesätyöhön halusi lähes 60.  Laitoshuolto kiinnosti myös 55 hakemuksella. Laboratoriohoitajiksi hakijoita oli yli 30 ja röntgenhoitajiakin lähes 20.

Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymän erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto ja tukipalvelut tarjosivat kesätyömahdollisuuksia monipuolisesti eri erikois- ja ammattialoilla. Yhtymä palkkaa kesätyöhön vuosilomasijaisuuksiin noin 350 työntekijää eri ammattiryhmiin.

Osa kesätyötä hakeneista on jo saanut tiedon valinnastaan. Kaikille kesätöitä hakeneille ilmoitetaan huhtikuun loppuun mennessä sähköpostitse valinnoista.

Lisätietoja:

HR-suunnittelija Soile Sauranen, 044 719 5306

 

Päijät-Hämeen suurin sosiaali- ja terveysalan palveluntuottaja ja työnantaja. Intohimona hyvinvointi. Potilaan ja asiakkaan etu edellä www.phsotey.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs