Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » PHSOTEY kutsuu: Uusi sähköinen hoitopolku valmistaa tekonivelleikkaukseen tulevaa, julkaisutilaisuus 18.1. klo 13 Päijät-Hämeen keskussairaalassa

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

PHSOTEY kutsuu: Uusi sähköinen hoitopolku valmistaa tekonivelleikkaukseen tulevaa, julkaisutilaisuus 18.1. klo 13 Päijät-Hämeen keskussairaalassa

Tiedote.
Julkaistu: 15.01.2016 klo 15:32
Julkaisija: Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Uusi sähköinen hoitopolku valmistaa tekonivelleikkaukseen tulevaa. Se kuvaa hoidon etenemisen vaihe vaiheelta ennen ja jälkeen leikkauksen. Videot, kuvat ja tekstit yhdessä tukevat potilasta ja luovat turvallisuuden tunnetta. Vastaavaa sähköistä hoitopolkua ei tiettävästi ole muualla aiemmin toteutettu.

Lonkan ja polven tekonivelpotilaat ovat suurin yksittäinen leikkauspotilasryhmä. Eri puolilla Päijät-Hämettä asuvat potilaat kulkevat läpi samat hoitovaiheet. Hoitopolkuun voi tutustua hyvis.fi –sivustolla.

Lonkan ja polven tekonivelpotilaan sähköisen hoitopolun julkaisutilaisuus 18.1. klo 13:00 – 14:00 Päijät-Hämeen keskussairaalassa, kokoustila Raimo/Risto.

Paikalla tilaisuudessa ovat projektipäällikkö Hanna Ohrimovitsch ja käytännön työtä ohjannut erityisasiantuntija Helena Naboulsi sekä kehittämistyössä mukana olleita alueen terveydenhoitoalan edustajia Lahdesta, Heinolasta, Oivasta ja Aavasta.

Lonkan ja polven tekonivelleikkausten määrä on valtakunnallisesti vuodesta 2000 lähes kaksinkertaistunut vuoteen 2013, mutta tekonivelleikkauksia tekevien sairaaloiden määrä on vähentynyt. Päijät-Hämeen keskussairaala on kuuden eniten leikkaavan sairaalan joukossa. Vuonna 2013 lonkan- ja polven tekonivelleikkauksia tehtiin keskussairaalassa 889 kappaletta.

Seuraava, keuhkosairauksiin liittyvä hoitopolku on jo työn alla.

Lisätietoja:
erityisasiantuntija Helena Naboulsi, 044 440 6274

Päijät-Hämeen suurin sosiaali- ja terveysalan palveluntuottaja ja työnantaja. Intohimona hyvinvointi. Potilaan ja asiakkaan etu edellä www.phsotey.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs