Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » PANOSTAJA OSTAA ENEMMISTÖOSUUDEN MEGAKLINIKASTA - laajentaa terveydenhuollon toimialalle

Panostaja

PANOSTAJA OSTAA ENEMMISTÖOSUUDEN MEGAKLINIKASTA - laajentaa terveydenhuollon toimialalle

Tiedote.
Julkaistu: 27.02.2015 klo 11:05
Julkaisija: Panostaja

Panostaja Oyj on ostanut 75 prosenttia suun terveydenhuoltopalveluita tarjoavan Megaklinikka Oy:n osakekannasta. Yrityskaupan myötä Panostaja laajentaa liiketoimintaansa ja perustaa konserniin uuden suun terveydenhuoltoon erikoistuvan segmentin. Panostajan tavoitteena on rakentaa Megaklinikasta toimialan käytäntöjä mullistava yhtiö ja laajentaa liiketoimintaa Suomen ulkopuolelle.

Megaklinikka on vuonna 2010 perustettu suun terveydenhuoltopalveluita tarjoava yritys. Yhtiö on täysin uudenlaisen palvelukonseptin hammaslääkäriasema. Sen toiminta perustuu asiakaslähtöiseen toimintatapaan, jossa asiakkaille tarjotaan kaikki hammashuollon palvelut yhdellä käynnillä, laadukkaasti ilman jonoja. Asiakaslähtöisyyttä tukee myös Megaklinikan tehokas  ajanvarausjärjestelmän sisältävä IT-järjestelmä, jonka kehittämiseen se on panostanut vahvasti perustamisestaan alkaen. Yhtiön pääkonttori on Helsingissä. Megaklinikan liikevaihto oli 5,5 miljoonaa euroa vuonna 2014  ja se työllistää 90 henkilöä.

Yrityskaupan jälkeen Megaklinikan avainhenkilöt, mukaanlukien yhtiön perustaja Heikki Pilvinen, jatkavat yhtiön vähemmistöomistajina. Christoffer Nordström jatkaa toimitusjohtajana sekä omistajana.

 – Megaklinikka on kasvanut nopeasti toimialansa innovatiiviseksi uudistajaksi ja tunnetuksi toimijaksi pääkaupunkiseudulla. Entistä asiakaslähtöisemmällä toimintatavalla on kysyntää suun terveydenhuoltoalalla, ja tähän kysyntään Megaklinikan palvelumalli vastaa. Olemmekin erittäin vakuuttuneita liiketoimintakonseptin toimivuudesta ja monistettavuudesta niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. On mielenkiintoista päästä mukaan kehittämään ja kasvattamaan Megaklinikan toimintaa, Panostajan toimitusjohtaja Juha Sarsama sanoo.

– Monien suomalaisten terveydenalan yritysten omistus on siirtynyt ulkomaisille tahoille viime vuosien aikana. Siksi olemme iloisia, että monista ehdokkaista meille paras kumppani Megaklinikan enemmistöomistajaksi oli juuri suomalainen sijoitusyhtiö Panostaja, joka myös on toimialansa pioneeri. Uskomme, että suomalaisuudella on arvoa asiakkaillemme ja henkilöstöllemme. Megaklinikka on luotu yritteliäisyydellä, ja samalla asenteella jatkamme sujuvasti yhdessä Panostajan kanssa, Megaklinikan hallituksen puheenjohtaja Tina Nyfors toteaa.

Lisätietoja:

Panostajan toimitusjohtaja Juha Sarsama, 040 774 2099

Megaklinikan hallituksen puheenjohtaja Tina Nyfors, 040 684 9502

Panostaja on sijoitusyhtiö, joka kehittää aktiivisena enemmistöomistajana suomalaisia pk-yrityksiä. Yhtiön tavoitteena on olla halutuin kumppani liiketoimintansa myyville yrittäjille, parhaille johtajille sekä sijoittajille. Panostaja kasvattaa yhdessä kumppaniensa kanssa konsernin omistaja-arvoa ja luo suomalaisia menestystarinoita. Panostaja toimii kahdeksassa liiketoiminta-segmentissä ja Panostaja-konsernissa työskentelee noin 1100 henkilöä. Panostajan (PNA1V) osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingin pörssissä. Tilikaudella 2013 konsernin virallinen liikevaihto oli 179,6 miljoonaa euroa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs