Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä tiedottaa: Päijät-Hämeen keskussairaalan 40-vuotisjuhlaluennoista kaksi jäljellä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä tiedottaa: Päijät-Hämeen keskussairaalan 40-vuotisjuhlaluennoista kaksi jäljellä

Tiedote.
Julkaistu: 17.10.2016 klo 11:45
Julkaisija: Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen keskussairaalan juhlavuoden kunniaksi Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä järjesti luentosarjan hyvinvoinnista ja terveydestä kiinnostuneille päijäthämäläisille. Luentosarja alkoi keväällä ja jäljellä onkin enää kaksi osaa. Luennot ovat keränneet runsaasti osallistujia ja Lahden kaupunginkirjaston auditorio on täyttynyt useaan otteeseen.

 

Jäljellä olevista luennoista seuraava järjestetään torstaina 20.10. klo 17-19. Luento koostuu kahdesta esityksestä, joista ensimmäisen  klo 17 alkavan Olkapäät heilumaan pitää kuntoutuksen ylilääkäri professori Marja Mikkelsson sekä fysioterapeutti Mervi Siivola. Klo 18 alkavan Reumasairauksien hoidon kehitys ja toteutus luennoitsijana toimii reumatautien ylilääkäri professori Markku Kauppi. Luento järjestetään Lahden kaupunginkirjastolla.

 

Luentosarjan viimeinen luento järjestetään 17.11. klo 17 poikkeuksellisesti FellmanniCampuksen auditoriossa. Luennon aiheena on Salakavala glaukooma - oireeton silmäsairaus ja luennoitsijana toimii ylilääkäri Juha Välimäki. Paikalla on myös esittelypöytä ja esittelijä Riitta Tähti-Niemi Glaukoomayhdistyksestä.

 

Lisätiedot tulevista luennoista:

Ylilääkäri, professori Marja Mikkelsson, puh. 044 719 5643

Ylilääkäri, professori Markku Kauppi, puh. 044 440 6153

Ylilääkäri Juha Välimäki, puh. 044 719 5801

Päijät-Hämeen suurin sosiaali- ja terveysalan palveluntuottaja ja työnantaja. Intohimona hyvinvointi. Potilaan ja asiakkaan etu edellä www.phsotey.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs