Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä tiedottaa: Asiakasneuvojat palvelevat nyt keskussairaalan pääaulan uudessa infossa

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä tiedottaa: Asiakasneuvojat palvelevat nyt keskussairaalan pääaulan uudessa infossa

Tiedote.
Julkaistu: 07.10.2016 klo 15:09
Julkaisija: Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen keskussairaalan asiakkaat ovat maanantaista lähtien saaneet opastusta uudesta neuvontapisteestä. Infopiste sijaitsee keskussairaalan pääaulassa.

 

Uudelle neuvontapisteelle on ollut kysyntää heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Asiakkaat ovat kokeneet neuvonnan hyödylliseksi.

- Jo iso sairaalarakennus saattaa varsinkin ensikertalaisesta tuntua sokkeloiselta. Meillä on koko ajan jokin saneeraus menossa, joten osastot ja yksiköt saattavat muuttaa paikkaa. Tällä hetkellä esimerkiksi laboratorio on monilta hukassa, kun tiloja remontoidaan, kertoo lähihoitaja Tiia Valkeinen.

 

Opastusta myös sähköisten palvelujen käyttöön

 

Infopisteessä kysymyksiin Tiian lisäksi vastaa aiemmin vahtimestarina asiakkaille tutuksi tullut asiakaspalveluneuvoja Jouni Piironen. Molemmat tuntevat talon läpikotaisin ja opastavat asiakkaita esimerkiksi eri osastoille sairaalarakennuksen sisällä.

 

Neuvontapisteestä saa myös pienimuotoista opastusta sosiaali- ja terveysalan sähköisten palveluiden, lomakkeiden, terveys- ja hyvinvointitestien käyttöön.

Neuvontapiste on avoinna ma-to klo 7.30-18.00 ja perjantaisin klo 7.30-15.00.

 

Lisätietoja:

Lähihoitaja Tiia Valkeinen, puh. 044 440 6087

Asiakaspalveluneuvoja Jouni Piironen, puh. 044 440 6086

 

Kuvateksti 1: Tiia ja Jouni neuvovat asiakkaan oikeaan suuntaan

Kuvateksti 2: Päijät-Hämeen keskussairaalan aulan infossa työskentelevät lähihoitaja Tiia Valkeinen ja asiakaspalveluneuvoja Jouni Piironen

Liitetiedostot

Päijät-Hämeen suurin sosiaali- ja terveysalan palveluntuottaja ja työnantaja. Intohimona hyvinvointi. Potilaan ja asiakkaan etu edellä www.phsotey.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs