Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Oulun seudun hoivan toimijat yhdistyivät

Coronaria

Oulun seudun hoivan toimijat yhdistyivät

Tiedote.
Julkaistu: 13.05.2014 klo 08:53
Julkaisija: Coronaria

Coronaria Hoitoketju Oy on ostanut hoivapalveluja tarjoavan hoivayritys Muhoksen Palvelukoti Oy:n koko osakekannan. Muhoksen Palvelukoti Oy tarjoaa Muhoksella hoiva- ja kuntoutuspalveluja mielenterveyskuntoutuville asukkaille. Yhtiön toiminta siirtyi uudelle omistajalle 1.5.2014.

Muhoksen Palvelukoti Oy:n toiminta jatkuu entisellään myös omistajan vaihdoksen jälkeen. Muhoksella on yhteensä 17 asukaspaikkaa ja asukkaat voivat jatkaa asumistaan tutuissa hoivayksiköissä. Myöskään henkilökunnan asemaan kaupalla ei ole vaikutusta.

‒ Löysimme Coronariasta pitkäjänteisen ja vahvan toimijan, joka takaa Muhoksen Palvelukoti Oy:lle toiminnan pitkälle tulevaisuuteen, toteavat yrittäjät Jani Myllymäki ja Anu Jylhänlahti. Ponnistuksemme laadukkaaseen toimintaan eritysryhmille saa erinomaisen jatkuvuuden uuden omistajan laajan osaamisen myötä.

‒ Olen erityisen tyytyväinen, että löysimme Muhoksen Palvelukodissa vahvan osaajan, jonka kanssa voimme kehittää Oulun seudulla hoivatoimintaa eritysryhmille.  Tarkoituksenamme on yhdessä Oulun seudun kuntien kanssa edelleen kehittää palveluja eri asiakasryhmille. Coronaria Hoitoketju Oy:n hoivakotien toiminta-ajatuksena on taata laadukas ja itsenäinen elämä jokaiselle asukkaalle, ja Muhoksen Palvelukoti Oy:n toimintafilosofia edustaa meille tärkeitä arvoja, toteaa toimitusjohtaja Teppo Lindén Coronaria Hoitoketju Oy:stä.

 

Lisätietoja

Jari Mäki-Runsas, Liiketoimintajohtja, Coronaria Hoitoketju Oy
puh. 040 3559 277 , jari.maki-runsas@coronaria.fi

Merja Lantto, Palvelupäällikkö, Coronaria Hoitoketju Oy
puh. 040 156 1993, merja.lantto@coronaria.fi

Jani Myllymäki, Yrittäjä
puh. 040 5031 728

Coronaria Hoitoketju Oy on Suomen suurimpia terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottajia työllistäen lähemmäs 800 terveys- ja hyvinvointialan ammattilaista. Coronarian palveluihin kuuluvat erilaiset sosiaali- ja terveydenhoitopalvelut, varhaiskasvatuspalvelut, kotihoitopalvelut ja palveluasuminen eri asiakasryhmille. Coronaria tarjoaa yksittäisiä palveluja tai kokonaisvaltaista kumppanuutta – aina asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Coronarialle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, joka tarkoittaa, että tuottamamme palvelut ovat kotimaisia ja Coronaria on kotimainen yritys.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs