Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Opettaja: kuinka hyvin luokkasi tuntee kemikaalien varoitusmerkit?

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes)

Opettaja: kuinka hyvin luokkasi tuntee kemikaalien varoitusmerkit?

Artikkeli.
Julkaistu: 21.03.2016 klo 13:09
Julkaisija: Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes)

Kemikaalien varoitusmerkit sisältävät tärkeää tietoa, koska ne varoittavat todellisesta vaarasta. Esimerkiksi grillinsytytysnesteen joutumisesta elimistöön voi seurata kohtalokas kemiallinen keuhkokuume. Syövyttävät astianpesuainetabletit puolestaan voivat aiheuttaa peruuttamattomia vaurioita nieltynä. Alakoulun opettaja: oletko sinä testannut, kuinka hyvin oppilaasi osaavat nämä merkinnät?  Hyppää mukaan Puotilan koulun oppitunnille seuraamaan, miten Hannan talo -verkkopeliä voi hyödyntää kemikaalien varoitusmerkkien opetuksessa.

Juttu ja video aiheesta ovat vapaasti median hyödynnettävissä: http://verkkolehti.tukes.fi/opettaja-kuinka-hyvin-luokkasi-tuntee-kemikaalien-varoitusmerkit/ 

 

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) valvoo ja edistää teknistä  turvallisuutta ja vaatimustenmukaisuutta sekä kuluttaja- ja kemikaaliturvallisuutta Suomessa. Tavoitteenamme on turvallinen, luotettava ja ekologisesti kestävä yhteiskunta.

Valvomme toimialojemme tuotteita, palveluita ja tuotantojärjestelmiä ja toimeenpanemme niihin liittyvää lainsäädäntöä.  Toimintamme tarkoituksena on suojella ihmisiä, omaisuutta ja ympäristöä turvallisuusriskeiltä.

Seuraa Tukesia somessa:

Twitter: @tukesinfo

Facebook: turvallisuusjakemikaalivirasto

LinkedIn: Turvallisuus- ja kemikaalivirasto

Instragram: @tukesinfo

Youtube: Tukesinfo

SlideShare: Tukesinfo

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs