Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Olympiakaupunki Sotšissa sijaitseva sairaala kalustettiin Merivaaran tuotteilla

Merivaara Oy

Olympiakaupunki Sotšissa sijaitseva sairaala kalustettiin Merivaaran tuotteilla

Tiedote.
Julkaistu: 18.12.2013 klo 10:03
Julkaisija: Merivaara Oy

Venäjän Sotšissa sijaitseva, täysin remontoitu Krasnaja Poljanan sairaala, kaupunginsairaala nro 8, valitsi uusien sairaalakalusteidensa pääasialliseksi toimittajaksi suomalaisen Merivaara-yhtiön. Sairaala perustettiin yli 100 vuotta sitten. Pienestä yksiköstä se on ajan mittaan kasvanut suuremmaksi sairaalaksi, jossa ovat edustettuina useat lääketieteen erikoisalat, mukaan lukien kuntoutushoito, kirurgia ja neurologia. Tänä päivänä sairaalan hoidon ja varustelun taso on niin korkea ja monipuolinen, että se tulee palvelemaan myös Sotšissa vuonna 2014 järjestettävien talviolympialaisten ja paralympialaisten osanottajia ja kisavieraita.

Sairaala nro 8 on monipuolinen hoitolaitos; sairaalaosastojen lisäksi siellä on myös avohoito-osasto, jossa on 12 paikan päiväkirurginen klinikka. Sairaalan oma laboratorio tukee lääkäreitä potilaiden diagnosoinnissa. Sairaalassa tehdään paljon avoleikkauksia, laparoskooppisia mini-invasiivisia leikkauksia sekä diagnostisia vatsaontelon tähystyksiä.

Merivaara osallistui sairaalan kunnostusprojektiin aktiivisesti. Leikkaussalit varustettiin monitoimisilla leikkauspöydillä ja -valaisimilla. Naistentautien osastolle ja potilashuoneisiin toimitettiin tutkimuspöydät ja valaisimet.

Sotšin sijainti ja ilmasto tarjoavat kuntoutuksen kannalta hyvän ympäristön. Kuntoutustoiminta onkin tärkeä osa klinikan hoitotarjontaa. Sairaalassa on yhden ja kahden vuodepaikan potilashuoneita. Ne on suunniteltu potilaiden mukavuutta ja nopeaa toipumista silmällä pitäen. 

"Voitteko kuvitella parempaa paikkaa sairaudesta toipumiseen kuin merenrannan läheisyydessä sijaitseva sairaala paikassa, jossa vallitsee kuitenkin vuoristoilmasto? Alueen luonnonolojen tarjoamia runsaita mahdollisuuksia ja nykyajan lääketieteen saavutuksia hyödyntämällä asiantuntijamme ovat kehittäneet kattavan ohjelman sellaisten potilaiden hoitamiseen, joilla on luusto- ja lihassairauksia, sydän- ja verisuonisairauksia, hengityselinten ja hermoston sairauksia tai jotka ovat toipumassa vammoista ja leikkauksista", kertoo ylilääkäri Marina Augustovna Vartazarian.

Nyt sairaala on valmis vastaanottamaan paikallisten asukkaiden lisäksi myös Sotšin vuoden 2014 talviolympialaisten urheilijoita ja muita kisavieraita.

Liitetiedostot

Merivaara Oy

Vuonna 1901 perustettu Merivaara kehittää ja toimittaa laajan valikoiman sairaalakalusteita, kuten leikkauspöytiä ja leikkaussalivalaisimia, tutkimuspöytiä ja paareja sekä synnytys- ja potilassänkyjä. Lisäksi tarjoamme integroituja leikkaussalijärjestelmiä sekä tuotteiden elinikää pidentäviä huoltopalveluita. Helppokäyttöisyydestään, kestävyydestään ja ergonomisesta muotoilustaan arvostettuja Merivaaran tuotteita ja ratkaisuja käytetään nykyään jo yli 120 maassa. Merivaara työllistää yhteensä noin 140 henkilöä neljässä maassa. Pääkonttori, valmistus, tuotekehitys ja vientitoiminnot sijaitsevat Lahdessa. Lisäksi Merivaaralla on myyntiin ja markkinointiin keskittyvät tytäryhtiöt Ruotsissa ja Norjassa, sekä myyntiorganisaatio Venäjällä. Lue lisää osoitteessa www.merivaara.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs