Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Oamkin uudet oppimisympäristöt esillä Hyvinvointia yhdessä -tapahtumassa 6.4.

Oulun ammattikorkeakoulu

Oamkin uudet oppimisympäristöt esillä Hyvinvointia yhdessä -tapahtumassa 6.4.

Tiedote.
Julkaistu: 29.03.2016 klo 11:30
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) Hyvinvointia yhdessä -tapahtuma 6.4. kello 8.45–15.00 kokoaa yhteen alueen työelämän edustajat sekä ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset ja opiskelijat. Tapahtumassa esitellään ammattikorkeakoulussa toteutettuja ja meneillään olevia tutkimus- ja kehittämishankkeita sekä opinnäytetöitä. Lisäksi työelämän edustajat esittelevät omaa toimintaansa ja hankkeitaan.

Tapahtumassa järjestetään tutustumiskierroksia Oamkin uusiin oppimisympäristöihin, kuten simulaatiotiloihin, sekä esitellään Oamk LABs -opintokokonaisuuden terveys- ja oppimisaiheisia projekteja. Niiden parissa työskentelevät monialaiset opiskelijatiimit koostuvat Oamkin eri alojen opiskelijoista, Oulun yliopiston kansainvälisen Learning, Education and Technology -maisteriohjelman opiskelijoista, ICT-alan ammattilaisista sekä eurooppalaisista vaihto-opiskelijoista. Opiskelijatiimit esittelevät päivän aikana projektejaan ja LAB-opiskelua. Lisäksi Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen Pohjois-Pohjanmaan toimintayksikkö (POSKE) on mukana päivän toiminnassa.

Seitsemännen kerran järjestettävä tapahtuma toteutetaan puolivuosittain Professorintien kampuksella (Kiviharjuntie 8, Oulu). Päivän ohjelmaan voi tutustua osoitteessa oamk.fi/hyvinvointiayhdessa. Tapahtuma on osallistujille maksuton. Pysäköintipaikkoja kampusalueella on rajoitetusti. Pysäköinti edellyttää erillisen luvan, jonka saa kampuksen aulojen infopisteistä. Lähialueen parkkitalot ovat myös käytettävissä.

Lisätietoja:

tutkinto-ohjelmavastaava Markku Koivisto, markku.koivisto@oamk.fi, 050 400 8789

tutkinto-ohjelmavastaava Ulla Paananen, ulla.paananen@oamk.fi, 050 321 1988

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 640 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs