Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Nuorille tarjolla tietoa aivojen hyvinvoinnista

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Nuorille tarjolla tietoa aivojen hyvinvoinnista

Tiedote.
Julkaistu: 09.03.2012 klo 13:35
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun mediatiedotteet osoitteessa www.kyamk.fi.

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun sairaanhoitajaopiskelijat järjestävät maanantaina 12.3. kello 8-15 Etelä-Kymenlaakson ammattiopiston Kotekon kampuksella ja torstaina 29.3. kello 10-13 KyAMK:n Jylpyn kampuksella kaikille kiinnostuneille avoimet tapahtumat, joissa on tarjolla tietoa aivojen hyvinvointiin liittyen.

Aihetta käsitellään tapahtumissa monipuolisesti ja esitellään asioita, jotka aivojen hyvinvointiin vaikuttavat ja jotka sitä uhkaavat. Tällaisia asioita ovat muun muassa päihteet ja onnettomuudet. Lisäksi tapahtumissa on aiheeseen liittyvä tietovisa sekä arvonta.

Mukana tapahtumissa on Kotkan seudun muistiyhdistykseltä Erja Mäkeläinen sekä Anne Heikkilä Kotkan kaupungin terveydenedistämisyksiköstä.

Tapahtumat järjestetään Kotkan seudun muistiyhdistyksen aloitteesta. Tapahtumien idea juontaa juurensa 12.3. alkavaan kansalliseen aivoviikkoon. Tapahtuman järjestelyistä vastaavat sairaanhoitajaopiskelijat Tuija Helanne, Taina Pänkäläinen ja Leena Laitinen.

Lisätietoja

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Opiskelija Tuija Helanne
p. 040 7615662
etunimi.sukunimi@student.kyamk.fi

 

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs