Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » NNKY:n tunnustuspalkinto, 10 000 euroa: teemana johtajuus

Suomen NNKY-liitto

NNKY:n tunnustuspalkinto, 10 000 euroa: teemana johtajuus

Tiedote.
Julkaistu: 27.01.2014 klo 12:23
Julkaisija: Suomen NNKY-liitto

Suomen NNKY-liitto etsii tunnustuspalkintoehdokkaita. Tänä vuonna 10 000 euron suuruisen palkinnon teemana on johtajuus.

Merkittävän rahapalkinnon taustalla on vuonna 2002 perustettu Riutulan rahasto, jonka vuosituotolla liitto palkitsee NNKY:n toiminta-ajatuksen mukaisia ja naisten ja tyttöjen hyvinvointia edistäviä toimintoja.

Tunnustuspalkinto luovutetaan 24.4.2014 Maailman NNKY-päivän tilaisuudessa Temppeliaukion kirkossa Helsingissä.

Palkintoa ei jaeta yksityishenkilöille eikä NNKY-yhdistyksille, mutta se voidaan jakaa usean ehdokkaan kesken. Tunnustuspalkinto ei ole apuraha, vaan se on nimensä mukaisesti tunnustus ansiokkaasti toteutuneesta työstä. Suomen NNKY-liitto sopii palkinnonsaajan/saajien kanssa toiminnallisesta yhteistyöstä.

Vuotuinen NNKY:n tunnustuspalkinto jaetaan tänä vuonna 12. kerran.

Allekirjoitetut ehdotukset tunnustuspalkinnon saajista toimitetaan torstaihin 13.3.2014 klo 15 mennessä osoitteella: Suomen NNKY-liitto ry, Tunnustuspalkinto 2014, Pohjoinen Rautatiekatu 23 B, 00100 Helsinki tai nnky@ywca.fi.

Lisätietoja NNKY:stä: www.ywca.fi

NNKY on maailman laajin kristillinen naisliike

NNKY (Nuorten Naisten Kristillinen Yhdistys) on ekumeeninen, monikulttuurinen ja kansainvälinen liike, jossa eri-ikäisiä naisia ja tyttöjä rohkaistaan kohtaamaan erilaisuutta ja osallistumaan oman yhteisön toimintaan ja päätöksentekoon. NNKY-liike toimii noin 120 maassa.

NNKY on perustettu Suomeen vuonna 1896 ja on siten yksi maamme vanhimmista naisjärjestöistä. Suomessa toimii 26 NNKY-yhdistystä 23 paikkakunnalla.

NNKY-yhdistyksissä voi harrastaa, vaikuttaa, opiskella, ohjata kerhoja, järjestää tapahtumia, tehdä vapaaehtoistyötä, kantaa vastuuta tai tuoda toimintaan oman osaamisensa. Toimintamuodot vaihtelevat eri paikallisyhdistyksissä.

Suomen NNKY-liiton luottamustehtävissä voi vaikuttaa naisten ja tyttöjen elämään liittyviin yhteiskunnallisiin kysymyksiin ja hyvinvointiin sekä osallistua kansainväliseen järjestöyhteistyöhön. Jäsenetuja ovat muun muassa jäsenlehti Näkyvä Nainen ja jäsenalennukset Tunturikeimiöllä Muoniossa sekä Hotelli Helkassa Helsingissä.

www.ywca.fi

www.facebook.com/SuomenNNKY

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs