Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Neuvolan verkkosivut uudistuneet – Lahdella on nyt Nettineuvola

Lahden kaupunki

Neuvolan verkkosivut uudistuneet – Lahdella on nyt Nettineuvola

Tiedote.
Julkaistu: 04.09.2014 klo 11:57
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupungin neuvoloiden uudet verkkosivut on avattu. Sivuista on tehty neuvoloiden asiakkaille suunnattu verkkopalvelu eli Nettineuvola, josta tarvittavat palvelut ja tieto on helposti löydettävissä. Nettineuvolan sivut löytyvät osoitteesta www.lahti.fi/nettineuvola

Nettineuvolan sivujen tarkoituksena on ohjata ja tukea ehkäisy-, äitiys- ja lastenneuvolan asiakkaita etsimään omatoimisesti tietoa verkkosivuilta. Sivuilta vanhemmat ja perheet löytävät hyödyllistä tietoa muun muassa ehkäisystä, lapsen odotuksesta sekä lapsen kasvusta ja kehityksestä. Lisäksi sivuille on koottu tietoa neuvoloiden tarjoamista palveluista ja sähköisestä asioinnista.

Kysy Nettiterkalta

Uutena palveluna neuvola-asiakkaiden käyttöön on otettu Kysy Nettiterkalta -palvelu. Palvelun kautta asiakkaat voivat lähettää yleisiä kysymyksiä ehkäisy-, äitiys- ja lastenneuvolan terveydenhoitajalle, joihin he eivät löydä vastausta Nettineuvolan sivuilta. Nettiterkka vastaa asiakkaan kysymyksiin viimeistään viiden arkipäivän kuluessa.

Jos neuvolan asiakkailla on salausta vaativia henkilökohtaisia kysymyksiä, tulee ne lähettää omalle terveydenhoitajalle erikseen suojatun viestipalvelun kautta. Suojattu viestipalvelu on äitiys- ja lastenneuvolan asiakkaiden käytössä. Palvelun käyttö edellyttää asiakkaalta sähköisen asioinnin lupaa ja että on asiakkaana neuvolassa.

Nettineuvolan kehitystyö jatkuu

Jatkossa Nettineuvolan verkkosivuja on tarkoitus kehittää lisää. Asiakkailta saadut palautteet ja kehittämisideat ovat tervetulleita. Ne pyritään ottamaan huomioon Nettineuvolan jatkokehityksessä. Palautelinkki löytyy Nettineuvolan sivuilta.

Lisätietoja:
Osastonhoitaja Taina Ylä- Soininmäki
puh. 050 387 8748
taina.yla-soininmaki@lahti.fi

Nettineuvola verkossa:
www.lahti.fi/nettineuvola

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs