Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Monaliiku innostaa maahanmuuttajanaiset mukaan Naisten Kympille

Monikansallisten naisten liikunta ja kulttuuri ry

Monaliiku innostaa maahanmuuttajanaiset mukaan Naisten Kympille

Tiedote.
Julkaistu: 19.05.2017 klo 07:26
Julkaisija: Monikansallisten naisten liikunta ja kulttuuri ry

Lenkkeily- ja hyvinvointitapahtuma Naisten Kymppi järjestetään 20.-21.5. Helsingissä innostaen vuosi vuoden jälkeen naiset nauttimaan lenkkeilystä ja liikunnasta.

Monikansallisten ja maahanmuuttajataustaisten naisten ja tyttöjen liikuntamahdollisuuksia edistävä yhdistys Monikansallisten naisten hyvinvointi ja liikunta ry (Monaliiku) osallistuu tänä vuonna 6. kerran tapahtumaan yhteensä 75 liikunnasta innostuneen maahanmuuttajanaisen kanssa. Tämä on yhdistyksen historiassa suurin ryhmä, joka osallistuu Naisten Kymppiin heidän toimintansa kautta.

Tänä vuonna liittyy Monaliikun pääkaupunkiseudun Naisten Kymppi - ryhmään iso joukko innostuneita monikulttuurisia naisia Jyväskylästä!

Monaliikun toiminnan tarjoama mahdollisuus osallistua Naisten Kymppiin on monelle naiselle merkityksellinen. Osallistuminen Naisten Kymppiin voi olla monelle ensimmäinen kerta osallistua suureen koko kansan yleisö- tai liikuntatapahtumaan. Naisten osallistaminen tällaiseen tapahtumaan edistää yhteenkuuluvuuden tunnetta osana suomalaista yhteiskuntaa, joka taas auttaa kotoutumaan.

Monaliikun rooli korostuu silloin, kun naiset kaipaavat lisärohkaisua tulla mukaan ja uskoa omien kykyjen ylittämiseen. Tapahtumaan mennään yhdessä porukalla, lämmitellään ja vietetään aikaa yhdessä, jonka jälkeen lähdetään yhdessä liikkeelle Naisten Kympille.

Lisätietoja/tiläggsuppgifter/more information: Claudia Nystrand, 050-5906345

Monaliikun tehtävänä on edistää monikansallisten naisten ja tyttöjen hyvinvointia ja tasavertaisia liikuntamahdollisuuksia uskonnosta, ihonväristä tai kansallisuudesta riippumatta. Maahanmuuttajataustaisten naisten kokonaisvaltaista hyvinvointia liikunnan avulla edistävä hanke ”Elämäni Kunnossa” (2015-2017) aktivoi maahanmuuttajataustaisia naisia terveellisiin elämäntapoihin ja säännölliseen liikunnan harrastamiseen, ja näin voimaanuuttaa heitä huolehtimaan omasta terveydestään itsenäisesti. Toimintaa rahoittaa sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs