Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Mindfulnessin suuri nimi Daniel J. Siegel Suomeen syksyllä

Viisas Elämä

Mindfulnessin suuri nimi Daniel J. Siegel Suomeen syksyllä

Tiedote.
Julkaistu: 25.06.2014 klo 14:31
Julkaisija: Viisas Elämä

Uusi tapahtuma kokoaa yhteen mindfulnessista, henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista sekä joogasta kiinnostuneet

Daniel J. Siegel saapuu puhumaan Tampere-taloon 7.9.2014. Siegel on maailmanlaajuisesti tunnettu mindfulness-asiantuntija, jonka oppeja ovat hyödyntäneet niin Dalai Lama kuin Paavi Johannes Paavali II:kin. Siegel on julkaissut runsaasti alan ammattikirjallisuutta ja useita tavalliselle lukijalle suunnattuja menestysteoksia.

Siegel on UCLA School of Medicinen kliinisen psykiatrian professori ja UCLA Mindful Awareness Research Centerin ja Mindsight Instituten johtaja. Hän on valmistunut Harvardin lääketieteellisestä tiedekunnasta ja tehnyt uraauurtavaa psykoterapian uudistamistyötä aivotutkimuksen saralla.

Syksyllä 2014 ensi kertaa järjestettävä Viisas elämä -tapahtuma keskittyy kehon ja mielen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Messujen keskeinen tehtävä on viestittää tasapainoisesta elämästä sekä terveyden ja ravinnon merkityksestä. Tapahtuma kokoaa yhteen alan kotimaisia ja kansainvälisiä huippuosaajia. Elämäniloinen viikonloppu tarjoaa yleisölle monipuolisen valikoiman seminaareja, musiikkia, hyvinvointisaleja, meditaatiotunteja ja muita kiinnostavia tapoja tutustua kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin menetelmiin. Tapahtuman muita esiintyjiä ovat muun muassa muusikko Jukka Kuoppamäki, näyttelijä ja juontaja Lorenz Backman sekä muusikko Eero Hämeenniemi. Messuilla on myös yli 70 näytteilleasettajaa.

 

Liitetiedostot

Basam Booksin Viisas elämä -sarja ohjaa lukijat lähemmäksi elämäniloa, sopusointua ja henkistä hyvinvointia. Viisas elämä sisältää laadukkaita ja inspiroivia teoksia länsimaisen psykologian uusimmista virtauksista elämäntaidon klassikkoteoksiin.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs