Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Mediakutsu: Labquality Days -kongressissa sote-uudistusta, pelon kemiaa ja potilasturvallisuutta

Labquality Oy

Mediakutsu: Labquality Days -kongressissa sote-uudistusta, pelon kemiaa ja potilasturvallisuutta

Tiedote.
Julkaistu: 27.01.2015 klo 11:08
Julkaisija: Labquality Oy

Labquality Days -kongressi järjestetään Helsingin Messukeskuksen kongressisiivessä 5.-6. helmikuuta (Messuaukio 1, Helsinki). Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita tapahtumaan. Pyydämme ilmoittautumaan etukäteen info@labquality.fi tai 050 381 0044, ja ottamaan kongressiin mukaan pressikortin.

Labquality Days -kongressi kokoaa jälleen yhteen liki 1000 laboratoriolääketieteen ammattilaista. Labquality Oy:n 42. kertaa järjestämässä koulutus- ja messutapahtumassa luennoivat erikoisalojensa asiantuntijat. Käsiteltävien aiheiden joukossa ovat muun muassa verenvuorokuumeet, kuten ebola, päihdeäitien hoitopolku, nivelreuman hoito ja biopankit. Kongressin avaa torstaina sote-uudistuksen näkymät tiivistävä sosiaali- ja terveysministeri Laura Räty. Perjantain avauksesta vastaa yritysvalmentaja, mediapersoona Henkka Hyppönen otsikolla Pelon kemia.

 

5.-6. helmikuuta järjestettävässä Labquality Days -kongressissa kuullaan lähes 100 laboratoriotoimintaan ja terveydenhuollon laatuun liittyvää luentoa. Suomenkielisen ohjelman rinnalla järjestetään lisäksi kaksipäiväinen kansainvälinen luentokokonaisuus. Tervetuliaissanat lausuu Labquality Oy:n toimitusjohtaja Mia Lindström. Torstain luento-ohjelman avaa sote-uudistuksen ajankohtaisteemoista puhuva sosiaali- ja terveysministeri Laura Räty. Perjantain avauksessa Henkka Hyppönen käsittelee pelon mekanismeja ja niiden vaikutusta toimintaamme.

Ohjelma koostuu 12 luentokokonaisuudesta, joista suurin osa keskittyy tietyn laboratoriolääketieteen osa-alueen ajankohtaisiin kysymyksiin. Torstaina 5. helmikuuta perehdytään esimerkiksi päihdeäitien hoitopolkuun, vastasyntyneiden seulontatutkimuksiin ja allergioihin. Perjantaina 6. helmikuuta aihelistalla ovat muun muassa terveydenhuollon infektiohälytystilanteet ja verenvuotokuumeet.
Erikoisalakohtaisiin luentoaiheisiin kuuluvat myös esimerkiksi uudistuneet veripalvelumääräykset, spirometria-tutkimukset, nivelreuman hoito, ihmisen ulkoloiset ja biopankit.
Kongressin perjantaina 6. helmikuuta järjestettävässä ajankohtaisosiossa pohditaan potilasturvallisuuden tilaa, tulevaisuuden sähköistä terveydenhuoltoa ja ravitsemussuosituksia.


Kansainvälisessä luentokokonaisuudessa
on nimekkäitä puhujia muun muassa Brasiliasta, Yhdysvalloista, Norjasta, Iso-Britanniasta, Saksasta, Kroatiasta ja Venäjältä. He hahmottavat laadun tulevaisuutta sekä avaavat laatutrendejä ja -indikaattoreita.


Lisätiedot: Kongressin projektipäällikkö Marja Heikkinen p. 040 749 4858, tapahtuman internet-sivut: www.labqualitydays.fi ja mobiiliapplikaatio: http://eventmobi.com/labqualitydays

 

Liitetiedostot

Labquality Oy on suomalainen, vuonna 1971 perustettu, potilasturvallisuutta ja terveydenhuollon laatua edistävä palveluyritys. Labquality auttaa laboratorioita ja sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioita kehittämään sekä ylläpitämään toimintansa laatua tarjoamalla ulkoista laadunarviointia, sertifiointi- ja koulutuspalveluita sekä kontrolli- ja referenssimateriaaleja sisäiseen laadunvarmistukseen. Lisätiedot: www.labquality.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs