Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Mediakutsu: Hengitysliitto julkaisee selvityksen sisäilmasta sairastuneiden elämästä

Mediakutsu: Hengitysliitto julkaisee selvityksen sisäilmasta sairastuneiden elämästä

Kutsu.
Julkaistu: 13.03.2014 klo 12:00
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

 

 

Mediakutsu: Hengitysliitto julkaisee selvityksen sisäilmasta sairastuneiden elämästä

Tervetuloa lounaalle tiedotustilaisuuteen Ouluun 18. maaliskuuta kello 12.00

Hengitysliitto järjestää tiedotustilaisuuden, jossa esitellään sen tekemä tuore selvitys sisäilmasta sairastuneiden elämästä. Selvitys tehtiin viime vuoden aikana ja sitä varten haastateltiin kolmeakymmentä sisäilmasta sairastunutta ympäri Suomen.

Selvitykseen kerättiin sairastuneiden kokemuksia ja kohtaamia ongelmia jokapäiväisessä elämässä. Selvityksen tavoitteena on esitellä keinoja, joilla sisäilmasta sairastuneiden tilannetta voidaan maassamme parantaa. Aiempaa tutkimusta aiheesta ei juuri ole.

Paikalla puhuvat selvityksessä mukana ollut sairastuneiden vertais- ja tukiverkostohankkeen suunnittelija Katri Nokela, työterveyslääketieteen professori, lääkäri Tuula Putus ja homeesta sairastunut oululainen Hilkka Nivukoski. Tilaisuuden jälkeen on mahdollista haastatella puhujia.

Tiedotustilaisuus on osa Hengitysliiton HAPPI ending? Sisäilma sairastuttaa – yhdessä tekemällä ratkaisuihin -kuntakiertuetta. Kiertue starttaa Oulusta ja jatkaa matkaansa vuoden 2014 aikana läpi Suomen. Hengitysliitto tuo kuntakiertueella asiantuntemuksensa kuntien käyttöön ja kehittää kuntien kanssa toimintatapoja huonosta sisäilmasta oireilevien ihmisten auttamiseksi.

Paikalle saapuvia toimittajia pyydetään ilmoittautumaan maanantaihin 17. maaliskuuta klo 15.00 mennessä osoitteeseen viestinta@osg.fi.

Aika: Tiistai 18. maaliskuuta kello 12.00−13.00

Paikka: Kasarmintie 13, Oulu, hotelli-ravintola Lasaretin Volla-kabinetti

Tilaisuudessa lounastarjoilu

Median on mahdollista osallistua myös samana iltana järjestettävään kaikille avoimeen iltatilaisuuteen. Tilaisuudessa käsitellään sitä, miten onnistumme yhdessä parantamaan sisäilmasta sairastuneiden tilannetta maassamme. Puhujina Nokelan ja Putuksen lisäksi myös sisäilma- ja korjausneuvonnan päällikkö Tuula Syrjänen.

Iltatilaisuus järjestetään tiistaina 18. maaliskuuta kello 17.00−19.00, os. Kasarmintie 13, Oulu, hotelli-ravintola Lasaretin Aurora-sali.

 

Lisätietoja:

Katri Nokela

Suunnittelija, Homeesta sairastuneiden vertais- ja tukiverkostohanke, Hengitysliitto

p. 040 669 2096, katri.nokela@hengitysliitto.fi

Mari Kuusinen, OS/G Viestintä, p. 040 1964374, mari.kuusinen@osg.fi

http://www.happiending.fi

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs