Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Marskin Lääkärikeskus siirtyy osaksi Terveystaloa

Terveystalo

Marskin Lääkärikeskus siirtyy osaksi Terveystaloa

Tiedote.
Julkaistu: 31.12.2012 klo 10:37
Julkaisija: Terveystalo

 

Marskin Lääkärikeskus yhdistyy Terveystalo-konserniin 31.12.2012. Yhdistyminen vahvistaa Terveystalon osaamista ja palvelutarjontaa Etelä-Savossa.

Yhdistyminen tuo asiakkaiden ulottuville Terveystalon valtakunnalliset terveydenhuoltopalvelut, verkkoajanvarauksen sekä Terveystalon muut sähköiset palvelut, kuten uuden Oma Terveys -palvelun. Palvelu on maksuton kaikille Terveystalon työterveyspalveluiden piirissä oleville henkilöille. Oma Terveys on Terveystalon sähköinen palvelu, josta asiakas näkee muun muassa laboratoriotutkimusten tulokset, rokotustiedot, tulevat vastaanottoajat, avoimet lähetteet, asiakkaalle määrätyt lääkkeet sekä häntä hoitaneet asiantuntijat. Palvelu löytyy osoitteesta www.terveystalo.com/omaterveys.

− Yhdistyminen näkyy myös Terveystalo Marskin ilmeessä, jonka ulkoasu muuttuu Terveystalon yritysilmeen mukaiseksi tammikuussa, kertoo Terveystalo Marskin vt. yksikönjohtaja Aila Raunismaa.

Ajanvaraus palvelee asiakkaita verkossa www.terveystalo.com. Tällä hetkellä vastaanottoajan Terveystalo Marskiin voi varata puhelimitse numerosta 015 320 380. Valtakunnallisesta ajanvarausnumerosta 030 6000 voi varata ajan muihin Mikkelin yksiköihin.

Terveystalo on Suomen suurin yksityinen terveyspalveluyritys ja johtava työterveyspalvelujen tuottaja. Terveystalolla on työterveyspalvelusopimus lähes 16 000 yritys- tai yhteisöasiakkaan kanssa ja yhtiön vastuulla on noin 500 000 työntekijän työterveys.

Lisätietoja:
Terveystalo Marski, vt. yksikönjohtaja Aila Raunismaa, puh. 044 722 2030. aila.raunismaa@terveystalo.com

 

Terveystalo on Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja lähes 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti lähes 7 000 terveydenhuollon ammattilaista. Vuonna 2011 Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen 118 miljoonaa euroa. www.terveystalo.com

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs