Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Maailman helpoin ja nopein CalCheck kalori- ja ravintoarvolaskuri lanseerattu

Sunchet

Maailman helpoin ja nopein CalCheck kalori- ja ravintoarvolaskuri lanseerattu

Tiedote.
Julkaistu: 03.11.2014 klo 07:45
Julkaisija: Sunchet

SunChet, Healthy Weight. Healthy Life., lanseeraa tänään toimintansa ja ravintolassa käytettävän CalCheck kalori- ja ravintoarvolaskurin. SunChet on uusi kotimainen palvelubrandi, joka taistelee maailman ylipaino-ongelmaa vastaan maailman helppokäyttöisimmällä ja nopeimmalla CalCheck kalori- ja ravintoarvolaskurilla ja tarjoamalla CalCheckiin liittyvää professional services palvelua ja käyttöön liittyvää koulutusta. Asiakkaina ovat ravintolat.

Maailmasta on tulossa lihava
Maailmassa on yli 2 100 000 000 ylipainoista. (The Lancet) 66 % suomalaisista miehistä ja 50 % naisista on ylipainoisia. (FinRiski 2007) 3 500 000 ihmistä kuolee vuosittain ylipainon seurauksena. Ylipaino johtaa vakaviin terveysongelmiin kuten sydän ja verisuonitauteihin, diabetekseen ja joihinkin syöpiin.

On aika muutokselle. On aika taistella ylipaino-ongelmaa vastaan.

Miksi terveellinen paino on tärkeää?
Terveellinen paino auttaa polulla terveelliseen elämään. Kun olet terve, selviydyt arjen haasteista paremmin, olet hyväntuulinen ja pystyt rentoutumaan. Paras tapa saavuttaa terveellinen paino on vähentää syötyjen kaloreiden määrää ja lisätä aktiivisuutta.

Varmistaaksesi onnistumisesi painonhallinnassa, tulisi painonhallintaa seurata kokonaisvaltaisesti. Tämä ei toistaiseksi ole onnistunut, koska helppoa, ravintolassa käytettävää kalorilaskuria, ei ole ollut saatavilla.  

Miten saan kaloritiedot myös ravintolassa?
SunChetin innovoimalla, maailman helpoimmalla ja nopeimmalla SunChet CalCheck kalori- ja ravintoarvolaskurilla, saat ravintolassa syödyt kalorit tsekattua jopa 30 sekunnissa. Tämä onnistuu joko paikan päällä ravintolassa tai ottamalla kännykällä etäyhteys ravintolan CalCheck sovellukseen.

Vihdoinkin kokonaisvaltainen painonhallinta on mahdollista.
CalCheck palvelun kruunaa moderni SunChet CalCheck -kioskiteline. CalCheckin avulla tiedät mitä syöt. CalCheck auttaa niin allergikkoja kuin laihdutuksesta ja muutenkin terveellisistä elintavoista kiinnostuneita.

Mitä hyötyjä CalCheck tuo ravintolayrittäjälle?
Ravintolalla on mahdollisuus viedä ruokapalvelunsa uudelle tasolle tarjoamalla asiakkailleen uudenlaisen SunChetin innovoiman digitaalisen CalCheck kalori- ja ravintoarvolaskurin. CalCheck palvelu, kuten muutkin ravintolan palvelut, ovat tärkeitä, sillä kolmasosa ruokailuun liitetystä mielikuvasta tulee palvelusta. (Johdettu muutos)

Laita asiakkaasi etusijalle – anna meidän auttaa sinua
SunChet CalCheck Professional Services vapauttaa sinut palvelemaan asiakkaitasi. Palvelu sisältää suunnittelu-, asennus- ja toteuttamisvaiheet. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme CalCheckin käyttöön liittyvää koulutusta, joka auttaa sinua hyödyntämään CalCheck ohjelmaa mahdollisimman tehokkaasti ja vaivattomasti.

Rakennetaan parempi tulevaisuus ravintolallesi yhdessä.
SunChet on kotimainen teknologiakumppani. SunChetin tuorein innovaatio SunChet CalCheck on konkreettinen esimerkki siitä, mitä digitaalisuus voi tuoda ravintola-alalle, tarjoten samalla apua jokapäiväiseen hyvinvointiin. Rakennetaan parempi tulevaisuus ravintolallesi yhdessä.

SunChet CalCheck palvelu on nyt pilotointivalmis. Patenttihakemus uudesta kalorilaskentaan liittyvästä asiakaspalvelujärjestelmästä on vireillä.   

Suunnittele parempi tulevaisuus ravintolallesi ja bookkaa palaveri kanssamme. Osallistumme Ateria 14 tapahtumaan Helsingin Wanhassa Satamassa 4.11.2014. Tervetuloa kuulemaan lisää CalCheck ratkaisustamme messuosastollemme (osasto G5).

Yhteystiedot

SunChet
p. 040 7709 286
e-mail: info@sunchet.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs