Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Luomumarjoja nyt irtomyyntinä ensimmäistä kertaa Suomessa: Polarican uusi Marjabaari

Polarica

Luomumarjoja nyt irtomyyntinä ensimmäistä kertaa Suomessa: Polarican uusi Marjabaari

Tiedote.
Julkaistu: 17.10.2016 klo 11:00
Julkaisija: Polarica
Suomalaiset rakastavat marjoja, ja pakastemarjojen kysyntä kasvaa tasaisesti. Syksyn marjastuskausi jatkuu Polarican uudessa Marjabaarissa, josta luomumarjoja voi valita ympäristöystävälliseen pakastepussiin oman maun mukaan.

Valinnanvapaus on tullut kuluttajille tutuksi kauppojen irtokarkkimyynnin ja salaattibaarien myötä. Irtomyynti tarjoaa mahdollisuuden poimia juuri oikean sekoituksen ja määrän luomumarjoja- ja hedelmiä kuhunkin tilanteeseen. Pakastaminen säilyttää marjojen maun ja vitamiinit ilman lisäaineita ja on helppo keino jatkaa tuoretuotteiden sesonkia.

Polarican Marjabaarissa myytävät pakastemarjat ja -hedelmät ovat kaikki luomua. Tarjolla on metsämarjoja, kuten luomumustikkaa ja -puolukkaa sekä viljeltyjä marjoja, kuten luomuvadelmaa, -mustaherukkaa, -karhunvatukkaa ja -kirsikkaa. Hedelmistä saatavilla on pakastettua luomumangoa. Metsämarjat tulevat Suomesta ja Ruotsista, muu valikoima on ulkomaisilta sertifioiduilta luomutuottajilta. Luomukriteeri marjabaarin marjoille oli selvä: luomumarjojen viljelyssä ei käytetä keinotekoisia lannoitteita tai torjunta-aineita. 

Marjabaarin herkkuja voi käyttää paitsi välipaloihin, jälkiruokiin ja leivontaan, myös suolaiseen syötävään, kuten mango-katkarapucevicheen.

– Valikoima elää kysynnän mukaan. Testaamme pilotin avulla, mitä marjoja suomalaiset haluavat ostaa nimenomaan irtomyynnin kautta. Irtomyynnissähän voi ostaa pienenkin määrän kerralla tai tehdä ikioman sekoituksen, kertoo Polarican Anna Karri.

Kolmasosa suomalaisista ostaa pakastemarjoja kaupasta säännöllisesti. Noin 80 prosenttia syö marjoja aktiivisesti läpi vuoden, ja yli puolet suomalaisista käy marjassa marjastuskautena. *

Polarican Marjabaarit on helppo löytää kaupoista, sillä ne sijaitsevat hedelmä- ja vihannesosastolla sisääntulojen läheisyydessä. Polarican Marjabaari on pilotti, joka toteutetaan yhteistyössä valikoitujen K-kauppojen kanssa.


Tuotetiedot:
Luomumetsämarjat: mustikka ja puolukka
Viljellyt luomumarjat: mansikka, vadelma, mustaherukka, karhunvatukka ja kirsikka
Luomuhedelmä: mango
Hinta noin 15 €/kg

* TNS Gallupin tutkimus Polarican toimeksiannosta keväällä 2016. N = 1017 suomalaista.

 

Lisätietoja:
Polarica, markkinointijohtaja Anna Karri p. 0400 473700 tai anna.karri@polarica.fi

Polarica Marjabaarin jakelupisteet: http://polarica.com/fi/uutiset/marjabaarista-jatkat-marjanpoimintaa-ympari-vuoden/

Näytteet medialle: Viestintätoimisto Drum, Annamari Säteri, 050 409 2177, annamari.sateri@drum.fi. Näytekupongilla voit testata marjabaaria itse K-Supermarket Postitalossa Helsingissä.

Reseptit:

Mustikkapirtelö

3 dl Polarica mustikoita
3 dl vaniljajäätelöä
1 dl maitoa

Lisää blenderiin mustikat, kaksi runsasta jätskikauhallista jäätelöä, 1 dl maitoa (enemmän, jos haluat pirtelöstä juoksevaa). Sekoita tasaiseksi ja nauti!

 

Katkarapuceviche salaatinlehdellä
(12 kappaletta)

225 g Polarican mangoa
1 valkosipulin kynsi
Puolikas kurkku
1 punainen chili
3 salaattisipulia
200 g kuorittuja katkarapuja
1 ruukku korianteria
2 limeä
1 maustemitallinen suolaa
12 salaatinlehteä, mielellään sydänsalaattia

 

1.  Sulata mangot. Kuori valkosipuli ja kurkku, poista siemenet sekä kurkusta että chilistä. Kuutioi kurkku ja hienonna valkosipuli ja chili.

2. Suikaloi salaattisipulit ja korianteri, myös varret. Sekoita kaikki rapujen kanssa.

3. Purista yhdestä limestä mehu. Pilko toinen lime lohkoiksi. Sekoita limemehu ja suola rapumassaan juuri ennen tarjoilua.

4. Aseta salaatinlehdet tarjoiluastialle ja jaa ceviche lehdille. Koristele seesaminsiemenillä ja korianterilla. Tarjoile limelohkojen kanssa.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs