Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Levollinen mieli on rohkea, kirjoittavat Carita ja Tommy Hellsten

Lasten Keskus

Levollinen mieli on rohkea, kirjoittavat Carita ja Tommy Hellsten

Tiedote.
Julkaistu: 25.04.2013 klo 14:16
Julkaisija: Lasten Keskus

Carita ja Tommy Hellstenin teos kertoo levollisuuden virvoittavasta voimasta. Viisas asettautuminen arkeen tuo mukanaan ilon ja kiitollisuuden. Levollinen mieli ei kavahda vaikeuksia eikä kiirehdi, vaan uskaltaa jäädä tähän hetkeen.

 

”Levollisuus on sekä ilmiönä että sanana käynyt ajassamme harvinaiseksi, jopa vanhanaikaiseksi. Levottomuus sitä vastoin ei. Tuntuu kuin emme enää tietäisi, mitä on levollisuus, mitä merkitsee olla läsnä tässä hetkessä, elää tyytyväisenä juuri siinä missä on”, Hellstenit kirjoittavat. ”Yritämme kompensoida syvyyden puutetta runsaudella: pitää saada kaikki, kokea kaikki, ehtiä kaikki, omistaa kaikki. Syntyy kiire.”

 

Hiljaisuus, kuuntelu, ihmettely, luottamus. Ne ovat sielun sanoja, jotka johdattavat meitä läsnäoloon ja levollisuuteen. Kun ponnistelu ja vastarinta lakkaavat, saa uusi tilaa elämässämme. Siksi myös rohkeus versoo levollisuudesta.

 

Carita ja Tommy Hellsten, Levollisuuden kirja. 130 s. ISBN9789522474094. Kirjastoluokka 17. Ovh. 24,90

 

Carita Hellsten toimii terapeuttina ja kouluttajana Ihminen tavattavissa -ohjelmassa. Hänen alaansa ovat erityisesti psykosynteesi-, kuva- ja symboliterapia.

 

Tommy Hellsten on kirjailija, kouluttaja ja mentor, joka johtaa Ihminen tavattavissa -ohjelmaa. Hän on kirjoittanut monia suosittuja ja jo klassikoksi muodostuneita teoksia.

 

Ihminen tavattavissa -ohjelma perustuu Tommy Hellstenin 30 vuoden elämäntyöhön ja tarpeeseen siirtää hänen osaamisensa tuleville sukupolville.

 

Lisätietoja: Ihminen tavattavissa / Taru Tiusanen, taru.tiusanen@ihminentavattavissa.fi, 045 312 3635

tai Kirjapaja / Marja-Liisa Saraste, marja-liisa.saraste@kirjapaja.fi, puh. 040 553 4757.

 

Arvostelukappaleet: minna.vatja@lastenkeskus.fi

 

Liitetiedostot

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy on uusi kustantamo, joka nimensä mukaisesti yhdistää kaksi tuotemerkkiä.

Molemmilla tuotemerkeillä on perinteikäs historia ja vankka tunnettuus kustannusmaailmassa. Kirjapaja on kustantanut kirjoja jo vuodesta 1942, Lasten Keskus Oy vuodesta 1974. Yhteistä henkistä pääomaamme edustavat samat arvolähtökohdat ja eettisen ja hyvän elämän tavoitteet. Yhdistymisen kautta näiden luotettujen kustantajanimien asema kuluttaja- ja jälleenmyyntikentällä sekä seurakuntien piirissä vahvistuu entisestään.

Kirjapajan tuotannossa on monipuolisia tietokirjoja elämäntaidon, hyvinvoinnin, kulttuurin ja yhteiskunnan aloilta. Hyvin edustettuja ovat maailmankatsomuksellinen, hengellinen ja teologinen kirjallisuus ja kirkolliset kirjat. Lisäksi julkaisemme niin kotimaisia kuin käännettyjä lahjakirjoja. Nimikkeet kattavat tunnelmat ja tarpeet ilosta suruun, kannustuksesta lohdutukseen.

Lasten Keskus on tunnettu erityisesti lasten kuvakirjoista sekä kasvatukseen liittyvästä tietokirjallisuudesta. Kotimaisten kuvakirjojen ohella julkaisemme myös ulkomaisia kuvakirjoja, saturomaaneja ja lasten tietokirjoja. Kirjoille on usein tunnusomaista eettiset kysymykset, esimerkiksi ystävyys, auttaminen ja erilaisuuden hyväksyminen. Siksi ne toimivat hyvin myös kasvattajan apuvälineinä. Tuotannossa on myös oppikirjoja ja oppaita kodeille, kouluille ja päivähoitoon sekä seurakuntien lapsi- ja nuorisotyöhön.

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy julkaisee vuosittain noin 150 uutta nimikettä. Se haluaa jatkossakin olla luotettava, innostava, ajankohtainen ja dynaaminen kustantamisen osaaja.

 

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy – Sisältöä elämään.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs