Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Levi saa ansaitsemansa hyvinvointikeskuksen

Hullu Poro Oy

Levi saa ansaitsemansa hyvinvointikeskuksen

Tiedote.
Julkaistu: 16.10.2015 klo 15:07
Julkaisija: Hullu Poro Oy

Hullu Poro Relax Center ja Levi Wellness Club avaavat kaudelle 2015–16 kokonaisvaltaisen hyvinvointikeskuksen Levin Torille.

Levin matkailubusineksen suunnannäyttäjä Hullu Poro ja Tunturi-Lapin liikunta-alan ykkönen Levi Wellness Club yhdistävät voimansa ja nostavat kerralla Levin hyvinvointipalvelut uudelle levelille. Uusi hyvinvointikeskus tarjoaa monipuoliset palvelut sekä aktiiviselle liikkujalle että kattavat hoitolapalvelut hemmottelua kaipaavalle. Yhteinen wellness-keskus vahvistaa hyvinvoinnin sekä liikunnan saralla huimasti kehittyvän tunturikylän asemaa ympärivuotisena hyvän olon lomakohteena. Uusi hyvinvointimaailma toivottaa asiakkaansa tervetulleiksi vuoden vaihteen tietämillä.

Feel good, look good

Uuden hyvinvointikeskuksen ajatuksena on, että kaikki lähtee asiakkaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja hyvästä olosta. Tavoitteena on mieleenpainuva elämys, puhutaan sitten liikunnasta, hoitohetkestä tai räätälöidystä, wellness-teemalle rakennetusta asiakkaan tapahtumapäivästä. Kokonaisuus onkin mietitty niin, että tässä hyvänolon keitaassa viettää helposti vaikka koko päivän. Treenien lomassa on mahdollisuus hengähtää kosmetologin hellässä huomassa ja nauttia palauttava sekä terveellinen smoothie aulabaarissa. Kampaamokäynnin lomassa voi sopia seuraavan personal trainer –tapaamisen oman ohjaajansa kanssa.  Heti astuttaessa hyvinvointikeskuksen vastaanottoaulaan, josta on esteetön näkymä kuntosalimaailmaan, tarttuu tulijaan energinen ja lämmin tunnelma, joka pursuaa hyvää oloa ja inspiroi liikkumaan.

Hullu Poro Relax Center on toiminut samoissa tiloissa jo aiemmin, mutta Levi Wellness Club muuttaa keskukseen viereisestä korttelista. ’Saamme runsaasti lisää kauan kaivattua kuntosalitilaa, joten voimme palvella asiakkaitamme vieläkin paremmin. Kuntosalimme jatkaa samalla toiminnalliseen harjoitteluun keskittyvällä linjalla, kuin oli aiempikin kuntosalimme. Myös ryhmäliikuntatila on entistä tarkoituksenmukaisempi ja ilmavampi’, kertoo Levi Wellness Clubin toimitusjohtaja Leena Helin.

’On aivan mahtavaa, että intressimme hyvinvointipalvelujen kehittämisestä kohtasivat Levi Wellness Clubin  laajentumissuunnitelmien kanssa. Yhteistyö on juuri sitä kokonaisvaltaisuutta, jota haluamme Levin kävijälle tarjota’, Hullu Poron hyvinvointipalveluista vastaava Sanna Törmi kertoo innostuneesti. ’Levi Wellness Club on luonut Leville uudenlaisen liikuntapalveluiden ympärille keskittyneen matkailuliiketoiminnan ja yhteistyö heidän kanssaan oli luonteva valita’, Sanna jatkaa.  Samoilla linjoilla on myös Levi Wellness Clubin Leena Helin ja koko idean alullepanija Hullu Poron toimitusjohtaja Päivikki Palosaari:´Yhteinen tahtotilamme on kehittää Levistä Pohjolan hyvinvoinnin keidas, joka palvelee asiakkaitaan ympäri vuoden ja kehittää palveluita ja tapahtumia jatkuvasti.’

Hullu Poro Relax Centerin ja Levi Wellness Clubin yhteinen täyden palvelun hyvinvointikeskus todistaa upeasti, mitä kaikkea tälle kaudelle lanseerattu teema ’Se Toinen Levi’ tarkoittaa. Bileet ja after-skit elävät omaa elämäänsä tunturikylän ytimessä, mutta sen sisältä ja välittömästä läheisyydestä aukeaa myös monipuolinen hyvinvoinnin maailma. Se Toinen Levi on mieleenpainuvaa itsestään huolehtimista, hyvinvointia, liikuntaa,  aistien elämyksiä ja uudenlaisia kokemuksia.

Lisätietoja Hullu Poron hyvinvointipalveluista: Sanna Törmi p. 050 3153104 sanna.tormi@hulluporo.fi ja Levin hyvinvoinnin viikko-ohjelmasta  www.levi.fi/fi/viihdy-levilla

Lisätietoja Levi Wellness Clubin palveluista: Leena Helin p. 040 707 5362, leena.helin@leviwellnessclub.fi

Relax Center on osa Hullu Poron hyvinvointipalveluita. Se toimii Levin torilla ja Hotelli Hullu Poron yhteydessä. Ystävällinen henkilökunta toteuttaa ammattitaidolla parturi-kampaamopalvelut, kosmotologiset hoidot ja hieronnat. Hullu Porossa pääset myös saunajoogaan, vastussauvakävelylle tunturiin tai kuumaan lähteeseen tähtitaivaan alle. 

Levi Wellness Club tuottaa monipuolisia liikuntapalveluita Levillä. Clubin tiloissa on niin ryhmäliikuntatila kuin toiminnallinen kuntosali. Innostavat personal trainerit toteuttavat asiakkaille pieniä ja suuria kuntoremontteja. Levin monipuolista tunturimaastoa hyödynnetään kekseliäästi treeneissä sekä tapahtumissa. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs