Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Lehdistötiedote: Vantaan Lääkärikeskus Oy osaksi Terveystaloa

Terveystalo

Lehdistötiedote: Vantaan Lääkärikeskus Oy osaksi Terveystaloa

Tiedote.
Julkaistu: 03.04.2013 klo 13:33
Julkaisija: Terveystalo

Terveystalo on 2.4. toteutetulla kaupalla ostanut Myyrmäessä toimivan Vantaan Lääkärikeskus Oy:n sekä sen omistuksessa olevan Vantaan Magneetti Oy:n.  Vantaan Lääkärikeskuksen ja Vantaan Magneetin koko henkilöstö siirtyy Terveystaloon ns. vanhoina työntekijöinä. Yrityskauppa tukee Terveystalon valtakunnallista kasvustrategiaa ja vahvistaa Terveystalon markkina-asemaa sekä palvelutarjontaa pääkaupunkiseudulla. Terveystalolla on entuudestaan toimipaikat Vantaalla Tikkurilassa, Korsossa ja Vantaanportissa. 

Vuonna 1968 perustetussa Vantaan Lääkärikeskuksessa työskentelevillä on pitkät työsuhteet, ja yhtiöllä on vakiintunut asiakaskunta alueella. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 5 miljoonaa euroa. Yhtiöissä työskentelevät 39 työsuhteista työntekijää ja lähes 80 ammatinharjoittajaa siirtyvät Terveystaloon ns. vanhoina työntekijöinä. Toiminta jatkuu nykyisissä osoitteissa, Myyrmäessä sekä Juvanmalmilla. 

- Kaupan myötä yhtiöt pääsevät osaksi Suomen suurinta ja monipuolisinta terveyspalveluyritystä, jolla on erinomaiset mahdollisuudet investoida henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Suomalainen terveydenhuolto on suuren murroksen edessä ja tulee tarvitsemaan niin investointeja kuin laaja-alaista yhteistyötä yksityisen ja julkisen sektorin välillä. Terveystalo on myös osoittanut olevansa toimija, joka haluaa kehittää palveluita asiakaslähtöisesti ja panostaa niin kliiniseen kuin asiakaspalvelun laatuun, kommentoi toimitusjohtaja Kalle Öhman Vantaan Lääkärikeskuksesta. 

- Terveystalolla on vahva asema pääkaupunkiseudulla ja mm. yksi Suomen suurimmista yksityissairaaloista ja päivystyksistä Kampissa. Vantaan Lääkärikeskuksen työterveysasiakkaita voimme palvella mm. uusilla Työhyvinvointi- ja Tuottavuus-palveluillamme. Työterveyden haasteet ovat ikääntyvä väestö, tules-sairaudet ja työssäjaksamiseen liittyvät mielenterveysongelmat. Ennakoivan työterveyshuollon toimenpiteillä voidaan merkittävästi vaikuttaa sairauspoissaoloista aiheutuviin kustannuksiin, yksilön työssäjaksamiseen ja jopa työuran pituuteen. Työkyvyttömyyseläkkeiden väheneminen ja työkykyyn panostaminen hyödyttää sekä työntekijöitä, yrityksiä että yhteiskuntaa. Toivotamme Vantaan Lääkärikeskuksen ja Vantaan Magneetin ammattilaiset lämpimästi tervetulleiksi joukkoomme täydentämään osaamistamme pääkaupunkiseudulla, lisää Terveystalon Etelä-Suomen liiketoimintajohtaja Tuomas Kahri.

Terveystalo on Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja lähes 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti lähes 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Vuonna 2012 Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen yli 27 miljoonaa euroa. www.terveystalo.com

Vantaan Lääkärikeskus on vuonna 1968 perustettu perheyritys, jolla on toimipisteet Vantaan Myyrmäessä ja Espoon Juvanmalmilla. Yritys tarjoaa mm. monipuolisia erikois- ja yleislääkäripalveluita sekä kuvantamis-, laboratorio- ja tutkimuspalveluita niin yksityisille henkilöille kuin yrityksille. www.vantaanlaakarikeskus.fi

Lisätietoja:

Terveystalo, Tuomas Kahri, Etelä-Suomen liiketoimintajohtaja, GSM 0400 336 788
Vantaan Lääkärikeskus, Kalle Öhman, toimitusjohtaja, GSM 050 501 2502

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs