Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Lappeenrantalainen Petteri Ahola voitti 3 000 euron pääpalkinnon tupakoinnin lopettamiskilpailussa

Suomen ASH ry

Lappeenrantalainen Petteri Ahola voitti 3 000 euron pääpalkinnon tupakoinnin lopettamiskilpailussa

Tiedote.
Julkaistu: 12.12.2012 klo 11:45
Julkaisija: Suomen ASH ry

Vuoden 2012 Lopeta ja voita - pääpalkinto on arvottu: voitto meni Lappeenrantaan 26 vuotta tupakoineelle 41-vuotiaalle Petteri Aholalle.

Petteri Ahola oli pari vuotta sitten nähnyt oman työterveysasemansa seinällä Lopeta ja voita -kilpailun julisteen.

– Vielä silloin ei minulla ollut mielenkiintoa lopettaa, mutta pidin asian kuitenkin mielessäni, Ahola kertoo.

– Ensimmäiset pari kuukautta oli tosi vaikeita, jatkuvasti teki mieli tupakkaa ja näin unia polttamisesta. Myös saunaillat oli alussa tosi pahoja, mutta vähitellen alkoi olla uskoa itseen, Ahola muistelee.

Petteri Aholan isän sanat ovat tukeneet häntä lopettamisessa: ”En olisi ikinä uskonut, että sinusta on miestä lopettamaan”. Samaan hengenvetoon isä lisäsi, että et sitten aloita enää uudelleen!

Vuosittaisen Lopeta ja voita – kilpailijan tulee olla tupakoimatta / nuuskaamatta koko kuuden kuukauden kilpailujakson ajan, kesäkuusta marraskuun loppuun. Mukaan voi osallistua kaikki yli 18-vuotiaat, päivittäin vähintään vuoden tupakoineet tai nuuskanneet henkilöt.

-----------------------------

TUPAKATON TAMMIKUU -kilpailu starttaa uutena vuotena

Vuoden alku on erinomainen ajankohta aloittaa uusi sivu omassa elämässä. Lopeta tupakointi tai nuuskan käyttö viimeistään 1.1.2013 ja pysy tupakoimatta tai nuuskaamatta, voit voittaa 1 000 euroa! Kilpailuun voit toki osallistua, vaikka olisit lopettanut tupakoinnin/nuuskaamisen jo aiemmin, kunhan pysyt kuivilla koko kuukauden ajan.

Ilmoittaudu heti ja haasta myös kaverisi mukaan! www.lopetajavoita.fi

Lue lisää aiheesta, keskustele ja osallistu kilpailuihin Facebookissa

Lopeta ja voita -kilpailuja järjestää Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus. Hankkeen päärahoittaja on Raha-automaattiyhdistys. Kilpailua tukevat Hengitysliitto ja joukko muita terveysjärjestöjä sekä apteekit kautta maan.

Lisätietoja:

Eeva Riitta Vartiainen, Lopeta ja voita -kilpailu, 040 748 3243, eeva-riitta.vartiainen@hengitysliitto.fi

 

Liitetiedostot

Suomen ASH (Action on Smoking and Health) ry on vuonna 1989 tupakkapolitiikan kehittämiseen perustettu kansanterveysjärjestö. Toiminta painottuu tupakkatuotteiden käytön loppumiseen ja aloittamisen ehkäisyyn. Tavoitteena on Savuton Suomi 2040. Suomen ASH hallinnoi Savuton Suomi 2040 -hanketta.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs