Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » LähiTapiolan uusi toimisto Isossa Omenassa tarjoaa hyvinvointiratkaisuja asiakkaalle

LähiTapiola

LähiTapiolan uusi toimisto Isossa Omenassa tarjoaa hyvinvointiratkaisuja asiakkaalle

Tiedote.
Julkaistu: 10.08.2016 klo 12:58
Julkaisija: LähiTapiola

LähiTapiola avaa uudenlaisen toimiston Espoon Ison Omenan kauppakeskukseen. Perinteisen toimistoasioinnin sijaan asiakkaat toivotetaan tervetulleeksi uudenlaiseen tilaan, jossa esillä ovat vahvasti asiakkaan arkeen liittyvät tärkeät asiat: terveys, hyvinvointi ja turvallisuus. Toimistoon voi tulla tutustumaan 11.8. klo 10 alkaen.

”Uuden toimiston etuosa on olohuonemainen avara tila, johon on helppo poiketa kauppakeskuksen käytävältä. Seinillä on paljon digipintaa ja pöydillä asiakkaiden käyttöön tarkoitettuja Hublet-tabletteja, joilla onnistuu niin vahinkoilmoituksen täyttö, oman vakuutusturvan kartoitus kuin vaikkapa lapselle ladattava peli aikuisten asioinnin ajaksi”, Ison Omenan -toimistoa vetävä myyntipäällikkö Mathias Brunnsberg kuvailee.

Osa toimistosta on jaettu suljetummiksi tiloiksi, joissa asiakkaan kanssa päästään tarvittaessa juttelemaan rauhassa. Muunneltava toimistotila taipuu helposti myös erilaisiin kumppanuus- ja asiakastilaisuuksiin. Luvassa on tiiviimpää yhteistyötä ja teematapahtumia yhdessä etenkin LähiTapiolan terveys-, hyvinvointi- ja turvallisuuskumppaneiden kanssa.

Ennakoivaa elämänturvaa asiakkaille

Vakuutusyhtiön rooli on muuttumassa perinteisestä vahinkoihin varautumisesta enemmän niitä ennaltaehkäisevään suuntaan. Vuoden verran markkinoilla ollut Älyhenkivakuutus ja keväällä 2016 pilotoitu Älykoti-kotivakuutus ovat esimerkkejä LähiTapiolan uudentyyppisistä tuotteista, joilla pyritään muokkaamaan asiakkaiden arkea jo lähtökohdiltaan terveellisemmäksi ja turvallisemmaksi. Samaa ajatusmallia on viety eteenpäin Ison Omenan -toimiston henkilöstöä valittaessa: toimiston asiakasneuvojat on koulutettu myös hyvinvointivalmentajiksi.

”Asiakas saa halutessaan toimistolta mukaansa vinkkejä vaikkapa aktiivisuusrannekkeen käyttöön ja oman hyvinvoinnin seurantaan”, Brunnsberg sanoo.

Palvelukonsepteja kehitetään asiakkaan lähtökohdista ja asiakkaan arjen sujuvoittamista varten. ”Digitaalisten sovellusten hyödyntäminen tukee tässä merkittävästi, samoin laadukas henkilökohtainen asiakaspalvelu”, Brunnsberg uskoo.

Tervetuloa tutustumaan uuteen toimistoon 11.8.2016 kello 10 alkaen! Varsinaiset avajaiset vietämme 7.–11.9.2016. Olet lämpimästi tervetullut myös silloin nauttimaan pienestä tarjoilusta ja ohjelmasta!

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Mathias Brunnsberg
myyntipäällikkö, LähiTapiola
044 745 9093
etunimi.sukunimi@lahitapiola.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs