Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » LähiTapiola: Elintaparemontti onnistuu Älyhenkivakuutuksen avulla

LähiTapiola

LähiTapiola: Elintaparemontti onnistuu Älyhenkivakuutuksen avulla

Tiedote.
Julkaistu: 27.06.2016 klo 12:18
Julkaisija: LähiTapiola

Lähes kaikki Älyhenkivakuutuksen hankkineista kertovat parantaneensa elintapojaan – Yritykset ovat erittäin kiinnostuneita uudenlaisesta palkitsemisen muodosta

LähiTapiola toi vuosi sitten markkinoille Älyhenkivakuutuksen, joka yhdistää taloudellisen turvan omien elintapojen ja hyvinvoinnin seurantaan. Älyhenkivakuutuksen pilottivaiheessa hankkineille keväällä 2016 tehty kysely osoittaa, että Älyhenkivakuutus on vuodessa auttanut muuttamaan elintapoja terveemmiksi. Lähes 90 prosenttia kertoo parantaneensa elintapojaan, 88 prosenttia kertoo elintapamuutosten jääneen osaksi arkipäivää.

70 prosenttia kyselyyn vastanneista kertoo lisänneensä arkiliikuntaa. Lähes puolet on kiinnittänyt huomiota ruokavalioon. Yli kolmannes kertoo nukkuvansa nyt paremmin. Lisäksi pieni joukko kertoo vähentäneensä alkoholin käyttöä tai lopettaneensa tupakoinnin.

Älyhenkivakuutuksen on ottanut jo yli 7 000 suomalaista ja määrä kasvaa kiihtyvällä vauhdilla. Kokonaisuuteen kuuluvat sähköinen terveystarkastus ja itsevalmennusohjelmia, aktiivisuusranneke, joka seuraa liikkumista ja nukkumista, sovellus hyvinvointitietojen seuraamiseen sekä taloudellisena turvana LähiTapiolan henkivakuutus.

–Älyhenkivakuutus on osoittanut, että vakuutusturvan ja omaan hyvinvointiin vaikuttamisen yhdistämiselle on ollut selkeä tarve. Hienointa on se, että asiakkaat ovat saaneet ratkaisumme avulla kannustusta pohtia elintapojaan ja parantaa niitä pienin askelin itselleen sopivalla tavalla, sanoo LähiTapiola Henkiyhtiön uusien palveluiden kehittämisestä vastaava Ville Niiranen.

Yritykset kiinnostuneita älyhenkivakuutuksesta henkilöstön palkitsemisen muotona

Älyhenkivakuutus ei ole tarkoitettu vain himoliikkujille vaan aivan tavallisille ihmisille. Aktiivisuusranneke ja hyvinvoinnin seuranta ovat lisänneet aktiivisuutta ja auttaneet tekemään muutoksia. Moni kertoo muun muassa ymmärtäneensä hyvän unen laadun ja määrän merkityksen. Älyhenkivakuutus on parantanut mielialaa ja tuonut terveyshyötyjä. Kaikki tekijät tukevat myös työhyvinvointia ja -jaksamista.

LähiTapiola tarjoaa älyhenkivakuutusta nyt myös yritysasiakkaille henkilöstön hyvinvointia lisäävänä palvelukokonaisuutena. Älykäs palkitseminen kiinnostaa yrityksiä, koska se yhdistää yrityksen palkitsemisratkaisut henkilöstön hyvinvointia tukeviin palveluihin.

–LähiTapiolalle älyhenkivakuutus on henkivakuuttamisen uusi normaali. Olemme erityisen ilahtuneita siitä, että asiakkaat luottavat meihin myös hyvinvoinnin edistäjänä talouden turvaamisen lisäksi. Asiakaskyselyn mukaan valtaosa pitää luontevana, että vakuutusyhtiö tuo hyvinvointipalvelut osaksi henkivakuuttamista. Näemme tässä valtavasti potentiaalia, Ville Niiranen sanoo.

Asiakasyhteisöjä ja uusia palveluita paremmin elämisen tueksi

LähiTapiola kehittää Älyhenkivakuutusta pilottivaiheen kokemusten pohjalta sekä kuuntelemalla jatkuvasti asiakkaiden tarpeita ja tuo Älyhenkivakuutukseen uusia asiakkaiden toivomia palveluita. Asiakkailta on tullut toive luoda Älyhenkivakuutuksen ympärille yhteisöllisyyttä ja vertaisverkostoa, joka tukee hyvinvoinnin edistämisessä.

–Viemme asiakkailta tullutta yhteisöllisyyden ajatusta nyt eteenpäin kokeiluna, ja etsimme tapoja luoda älyhenkivakuutuksen ympärille asiakkaiden omaehtoista yhteisöllisyyttä. Jokainen voi vaikuttaa omiin elintapoihinsa, samoin vakavimpiin henkilöriskeihin – kuten työkyvyttömyyteen tai riskiin kuolla ennenaikaisesti. Uskomme, että ihminen saavuttaa samanhenkisten ihmisten kannustuksella paremmin tavoitteensa kuin yksin puurtamalla. Siksi haemme seuraavaksi älyhenkivakuutusasiakkaistamme yhteisömanagereita, jotka omalla aktiivisuudellaan auttavat omaa yhteisöään paremmin elämisessä, sanoo Ville Niiranen.

Lisätiedot:

Ville Niiranen
johtaja, LähiTapiola Henkiyhtiö
050 5720 927

Sähköposti: etunimi.sukunimi@lahitapiola.fi

www.alyhenkivakuutus.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs