Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Kyamkin sote-ala valtakunnan ykkössijalla päätoimisesti työllistyneissä

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kyamkin sote-ala valtakunnan ykkössijalla päätoimisesti työllistyneissä

Tiedote.
Julkaistu: 28.03.2014 klo 08:00
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Opetushallituksen ylläpitämän työllistymistilaston mukaan Kymenlaakson ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden työllistyminen on yli valtakunnan keskiarvon, sillä jopa 93 % työllistyi päätoimisesti valmistumisen jälkeen. Luku pitää sisällään nuorten, aikuisten ja ylempien ammattikorkeakoulututkinnon suorittajat.

Kyamk pitää ykkössijaa kaikkien ammattikorkeakouluissa valmistuneiden alojen päätoimisista työllistymisistä. Uusimmat tilastot koskevat vuonna 2010 valmistuneita opiskelijoita ja heidän työllistymistään vuoden 2011 loppuun mennessä.

 

Hyvää työllistymistä edistää koulutustarjonta, jonka Kyamk on suunnitellut vastaamaan Kymenlaakson alueen tarpeita. Kyamkin sosiaali- ja terveysalan koulutukset ovat vetovoimaisia, jolloin hakijoiden joukosta valikoituu opiskelijaksi hyvät hakijat. Tärkeä työllistymistä edistävä tekijä on myös sosiaali- ja terveysalan työnantajien myönteinen kokemus opiskelijoiden osaamisesta ohjatun harjoittelun jaksoilla. Hyvän kuvan osaamisestaan antanut opiskelija on myös haluttu työntekijä hänen valmistuessaan ammattiin. Kyamkissa voi suorittaa sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinnon sekä nuorten- että aikuiskoulutuksena. Lisäksi jatko-opintoja suunnitteleville on tarjolla ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavia opintoja. Kyamk tarjoaa esimerkiksi ainoana Suomessa ja koko Euroopassa korkeakoulututkintona suoritettavaa naprapatian koulutusta.

 

Tällä hetkellä käynnissä olevassa ammattikorkeakoulujen nuorten yhteishaussa voi hakea päiväopintoihin, joista valmistuu naprapaatin, sairaanhoitajan ja sosionomin tehtäviin. Monimuoto-opintoina suoritettavan aikuiskoulutuksen tarjonnassa ovat tällä hetkellä vaihtoehtoina vanhustyön ja terveydenhoitajan opinnot.

 

Ammattikorkeakouluopiskelijoiden työllistymislukuihin voi tutustua sivulla: http://vipunen.csc.fi/fi-fi/ammattikorkeakoulutus/sijoittuminen/Pages/default.aspx.

 

 

Lisätietoa koulutuksista on tarjolla osoitteessa www.kyamk.fi/hakijalle.

 

Lisätietoja

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Sosiaali- ja terveysalan koulutusjohtaja Päivi Mäenpää
p.044 702 8707
etunimi.sukunimi@kyamk.fi

 

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Vararehtori Mirja Toikka
p. 044 702 8372
etunimi.sukunimi@kyamk.fi

www.kyamk.fi

 

Kaikki mediatiedotteet luettavissa: www.kyamk.fi/mediatiedotteet

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs