Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » KUTSU TIEDOTUSVÄLINEILLE: MLL:n hanke auttoi vanhempia ja toi uuden näkökulman neuvoloihin ja perhetyöhön

Mannerheimin Lastensuojeluliitto

KUTSU TIEDOTUSVÄLINEILLE: MLL:n hanke auttoi vanhempia ja toi uuden näkökulman neuvoloihin ja perhetyöhön

Kutsu.
Julkaistu: 13.10.2014 klo 13:09
Julkaisija: Mannerheimin Lastensuojeluliitto

MLL:n Vahvuutta vanhemmuuteen -hanke on kehittänyt yhdessä Folkhälsanin kanssa Suomeen perheryhmämallin, joka tukee pikkulapsiperheiden vanhemmuutta ja auttaa ymmärtämään vauvan reaktioita ja tunnetiloja.  Tarkoituksena on saada malli osaksi perhe- ja neuvolajärjestelmää.

MLL on kouluttanut 430 lapsiperheiden parissa toimivaa työntekijää vuosien 2010–2014 aikana. Tällä on ollut käänteentekevä vaikutus niin ammattilaisten työhön kuin perheiden arkeen. Ryhmässä mukana olleet vanhemmat kokevat, että vuorovaikutussuhde sekä lapsen että toisen vanhemman kanssa on vahvistunut. Työntekijät kertovat ammatillisen osaamisensa syventyneen ja työmotivaation vahvistuneen hankkeen myötä.

Tervetuloa kuulemaan hankkeen tuloksia ja keskustelemaan aiheesta

maanantaina 20.10. klo 9-11 Mannerheimin Lastensuojeluliittoon, Toinen Linja 17, Helsinki.

Tilaisuudessa pääsihteeri Mirjam Kalland ja Vahvuutta vanhemmuuteen -hankkeen päällikkö Anne Viinikka kertovat hankkeen lähtökohdista, toteutuksesta ja tuloksista.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: tiedottaja Tiina Tuominen, tiina.tuominen@mll.fi, p. 075 324 5580 tai p. 040 580 2393. Ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 17.10.2014.  

 

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on avoin kansalaisjärjestö, joka edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. 
MLL:n visio 2024: Suomi on lapsiystävällinen yhteiskunta, jossa lapsen etu asetetaan etusijalle ja jossa lapset ja nuoret voivat hyvin.

Tutustu MLL:n toimintaan www.mll.fi 
MLL Twitterissä @MLL_fi 
MLL Facebookissa www.facebook.com/mannerheiminlastensuojeluliitto

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs